O PASCA FERICITA – UN CADOU PERFECT DE PASTE!

BUCURESTI - 29 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Farmaceutic

Din coca de cozonac , cu branza dulce, stafide si descantec sa creasca frumos, se coace in “CUPTORUL DE CADOURI ” Unda Mai, o pasca aparte.

Cadouri corporate Paste 2012

Cadouri corporate Paste 2012

 Cadouri corporate - Paste 2012; Unda Mai apreciaza si pastreaza traditiile romanesti "imbracandu-le" in haine noi, inedite. 

Unda Mai

E vorba de o pasca fericita, pentru ca, de o oferiti cadou de Paste, produce un efect de incantare partenerilor de afaceri sau echipei Dvs.

In cutie cadou cu design personalizat, in saculet brodat de organza sau iuta, in cosuri de rachita, sau in tavi de lemn hand made, toate aceste variante de ambalare speciala va stau la dispozitie alaturi de alte propuneri inedite de cosuri cadou pregatite cu grija pentru acest sezon.

Consideram ca atentia pe care o acordam solicitarilor Dvs. si eforturile de a va oferi un raport avantajos calitate-estetica-pret, ne diferentiaza  pe piata si va stam la dispozitie cu placere pentru proiecte creative.

Va invitam sa descoperiti COLECTIA NOASTRA DE CADOURI PASTE 2012!

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Paste, Craciun, 1-8 martie, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral. Din 2004.
Unda Mai inseamna “pasiune pentru frumos”. Pentru ca "frumosul este tot atat de necesar ca si utilul".