Unic Rotarex SRL

Unic Rotarex SRL


Descrierea companiei Unic Rotarex SRL

Rotarex fabrica de case pe structura metalica, cea mai moderna tehnologie in domeniu. Hale metalice, profile zincate, corturi industriale si pentru evenimente, containere si cabine de paza. Constructii sociale, constructii comerciale, magazine, chioscuri. Toata gama de produse agrozootehnice: grajduri, adaposturi in camp, solarii si sere, silozuri si soproane. Standuri expozitionale, mobilier metalic, panouri publicitare si litere volumetrice. Cea mai moderna structura, cele mai bune produse.

1. CEA MAI VANDUTA CASA - 72mpSD, 2. Te inscrii in campania PROMOVEAZA ROTAREX si primesti 1% din valoarea unui contract semnat cu un client adus de tine. 3. AFACERE LA CHEIE - dezvolta cu noi tehnologii noi! Poti sa intri alaturi de noi intr-o afacere de viitor. 4. NOUL CONCEPT ECOLOGIC - case eco la pret de case de caramida. 295euro/mpSD in kit 5 5. Cele mai ieftine SPATII ACOPERITE existente in piata. Vrei o hala ieftina: 10x5x25m = 12.500euro 6. CONTAINER ARHIVA - Muta-ti arhiva in curte, solutie rapida si ieftina de arhivare.

Comunicate Unic Rotarex SRL :

  • Bucuresti - 25 martie 2013

    Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD - 30.000euro la cheie.     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei Unic Rotarex SRL.