Anunt incepere proiect Grant Horeca

Moneasa - 27 decembrie 2021

Comunicat tip General in HoReCa

SC UTILCONTECH SRL anunta lansarea proiectul cu titlul Schema de ajutor de stat Horeca(Grant Horeca) in conformitate cu prevederile OUG nr.224/2020 privind unele masuri de acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului , alimentatiei publice si organizarii de evenimente a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei de Covid-19, aprobata prin legea 159/2021 cu modificarile si completarile ulterioare si a OUG nr.77/2014 privind procedurile nationale in domeniul ajutorului de stat, precum si modificarea si completarea legii concurentei nr.21/1996.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data primei plati din contractul de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv 23.12.2021
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC UTILCONTECH SRL prin acordarea de ajutor de stat sub forma de grant pentru Horeca.

Sigle

Sigle

SC UTILCONTECH SRL anunta lansarea proiectul cu titlul Schema de ajutor de stat Horeca(Grant Horeca) in conformitate cu prevederile OUG nr.224/2020 privind unele masuri de acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului , alimentatiei publice si organizarii de evenimente a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei de Covid-19, aprobata prin legea 159/2021 cu modificarile si completarile ulterioare si a OUG nr.77/2014 privind procedurile nationale in domeniul ajutorului de stat, precum si modificarea si completarea legii concurentei nr.21/1996. Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data primei plati din contractul de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv 23.12.2021 Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC UTILCONTECH SRL prin acordarea de ajutor de stat sub forma de grant pentru Horeca.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-achitarea obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat, pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.

Valoarea proiectului este de 114.203 lei (valoarea totala) din care : 53.236 lei grant virat in data de 23.12.2021. Valoarea cofinantarii este de 0 lei.

Proiect finantat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în calitate de furnizor

Judet: Arad, localitate: Moneasa nr. 74.

Persoana de contact

Pelean Beniamin

Tel.0741039292

Email: benipelean@yahoo.com

Despre SC Utilcontech SRL

SC UtilContech SRL activeaza in zona serviciilor de turism balnear. Societatea opereaza Hotelul Santana din statiunea Moneasa .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-utilcontech-srl/anunt-incepere-proiect-grant-horeca1