De ce acumulatori de calitate pentru tigara electronica

BUCURESTI - 22 martie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

In exprimarea generala sursa de energie care alimenteaza o tigara electronica este denumita baterie. In fapt indiferent de forma, capacitatea si prezentarea sa, la baza este un acumulator reincarcabil care detine anumite proprietati electrice si/sau caracteristici electronice.

De ce acumulatori de calitate pentru tigara electronica

Acesti acumulatori se pot cumpara in doua variante si anume: cei care sunt denumiti clasic „baterii” si care in fapt sunt capsulati intr-un tub inchis si varianta fara carcasa, independenti, acestia fiind in fapt destinati utilizarii in Moduri.

Daca despre prima varianta de acumulatori se poate spune ca in general sunt destinati utilizarii lor impreuna cu diferite variante de clearomizoare a caror rezistenta de regula este setata la o valoare de peste 1 ohm, despre acumulatorii destinati utilizarii in Box Moduri si chiar in moduri mecanice, este stiut ca pot sustine setari ale rexistentei cu valoare sub 1 ohm.

Pentru aceasta din urma combinatie a setarilor avansate acesti acumulatori trebuie sa detina caracteristici electrice si de securitate in functionare deosebite. Marile brand-uri au lansat pe piata varianta de acumultori cu o chimie de tip Li-Ion, ceea ce reprezinta versiunea sofisticata a chimiei care se produce in aceste celule pentru a debita curent, dar si norma prin care se realizeaza reincarcarea si descarcarea lor in timpul utilizarii.

Combinatia intre curentul debitat de un acumulator si siguranta cu care poate fi utilizat este in fapt caracteristica cea mai importanta pe care o urmaresc producatorii, iar din acest motiv unele modele includ electronica speciala de protectie. Acesti acumulatori sunt cel mai des utilizati in moduri mecanice, care nu sunt altceva decat carcase simple care adapostesc acumulatorul si fac legatura electrica prin contact direct intre acesta si atomizor ori clearomizor. Pentru un Box Mod electronic aceasta caracteristica nu este neaparat necesara pentru ca insasi acest dispozitiv avansat are circuite electronice de protectie care nu permit transmiterea unui scurt circuit electric, intrerupand functionarea dispozitivului.

Dupa cum se poate observa necesitatea calitatii acumulatorilor utilizati pentru tigara electronica este importanta atat din punct de vedere al sigurantei in folosirea intregului ansamblu, cat si pentru autonomia oferita de acestia si nivelul de curent pe care il pot transmite continuu inspre rezistanta atomizorului. In afara de valoarea lor declarata in miliamperi care poate sa ajunga si peste 3000mAh, sunt disponibili acumulatori a caror rata de descarcare poate ajunge si la 35A in sarcina maxima, aceasta caracteristica fiind denumite High Drain.

Prin urmare motivele sunt suficiente pentru a verifica caracteristicile unui acumulator si in special pentru a-i cumpara numai dintr-un magazin pentru tigari electronice Vapers-One. Este singurul loc in care nu exista niciun motiv sa va ingrijorati in ceea ce priveste autenticitatea acestor produse si cu siguranta calitatea lor va fi pe masura. Mai mult, aveti o varietate suficient de mare din aceste produse incat sa-l adaptati exact pe acela care se potriveste complet cu stilul si asteptarile pe care le aveti de la tigara electronica pe care o utilizati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vaperson-srl/de-ce-acumulatori-de-calitate-pentru-tigara-electronica