EVIC Mod Joyetech - Tehnologie la superlativ pentru fumatul electronic

BUCURESTI - 7 decembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Recent a aparut pe piata un model revolutionar de tigara electronica: Joyetech eVic . Desi un dispozitiv de dimensiuni reduse, tehnologia investita in acest model este impresionanta, el functionand la nivelul unui mic computer.

eVic Joyetech

eVic Joyetech

Aceasta este operata de un sistem vizual si are un display informativ unic. De asemenea, inteligenta dispozitivului provine si din faptul ca poate inregistra setarile anterioare, ori de cate ori i se schimba voltajul la nivelul dorit. Pachetul include chiar un soft pentru PC astfel incat sa tranferati informatii de la tigara direct in calculator, informatii care pot fi vizualizate in grafice performante. Introducand date despre cati miliamperi are bateria, eVic va estima singur cate pufuri aveti la dispozitie pana la descarcare, in raport cu rezistenta atomizorului sau cartomizorului si setarea curenta a tensiunii. eVic Joyetech este cu adevarat prima tigara electronica inteligenta din lume.

Pentru ca este un produs revolutionar si foarte nou pe piata, Vapers-One .ro a inceput o tombola prin care puteti castiga unul din cele trei kituri complete eVic Joyetech .

Sistemul de operare are un meniu de baza controlat cu o biluta de navigare amplasata sub display. Ea trebuie pur si simplu rotita pentru a selecta functia preferata, dupa care se apasa ca un buton obisnuit pentru memorarea setarii. Butonul va permite si sa porniti sau sa opriti dispozitivul. In felul acesta economisiti bateria si reduceti irosirea lichidului din cauza activarilor accidentale. Display-ul afiseaza o serie de informatii: nivelul exact de incarcare al bateriei, data si ora, rezistenta atomizorului, puterea si tensiunea curente. El va arata si numarul de pufuri inhalate pe zi, va poate aminti sa fumati si va indica numarul aproximativ de pufuri ramase pana la descarcarea bateriei. 

De asemenea, puteti solicita calculul timpului petrecut fumand zilnic. eVic Joyetech va proteja toate componentele impotriva supra-incalzirii, scurt-circuitelor, tensiunii prea scazute sau a introducerii bateriei in pozitie necorespunzatoare. Daca fumati des si nu vreti sa opriti si sa reporniti tigara in mod repetat puteti alege optiunea de stand-by atat pentru afisaj, cat si pentru intregul sistem. De asemenea, daca tigara nu este folosita o anumita perioada de timp, ea trece automat in stand-by. 

Toate noutile, optiunile si corectarea erorilor se obtin prin conectarea tigarii la calculator si descarcarea fisierelor necesare de pe site-ul producatorului Joyetech. Astfel, pe langa nivelul tehnologic extrem de avansat, tigara dumneavoastra este in permanenta actualizata. eVic este compatibila cu toate atomizoarele modelelor 510, eGo, eGo-T sau eGo-C. De asemenea va functiona si cu alte marci de atomizoare si cartomizoare raspandite pe piata, astfel incat sa faca tranzitia cat mai usor de la produse cu care sunteti deja obisnuiti.

Bateria folosita este inlocuibila, de tip 18650. Kitul de baza al tigarii eVic Joyetech include dispozitivul in sine, o baterie litiu-ion de 2600 mA, cablu de incarcare USB, adaptor USB pentru priza si manual cu instructiuni impreuna cu ghidul utilizarii. Tensiunea este ajustabila de la 3.0 la 5.0 volti pentru dispozitivul Joyetech eVic, iar puterea poate varia oriunde intre 2.0 si 15.0 watt.

 

Joyetech a facut progrese si la capitolul garantia autenticitatii. Fiecare dispozitiv Joye eVic are un numar de serie inregistrat, unic, care dovedeste cumparatorilor faptul ca detin un produs original. In plus, codul va permite accesarea tuturor serviciilor de actualizare a softului si eventuale reparatii in perioada de garantie.

Acesta este cel mai inovativ dispozitiv pentru fumatul electronic care a aparut vreodata pe piata si este un accesoriu asteptat de catre toti utilizatorii tigarii electronice.

Despre VAPERSON

Vapers-One.ro este importator si distribuitor oficial al produselor Joyetech.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vaperson-srl/joye-evic-tehnologie-la-superlativ-pentru-fumatul-electronic