Cadouri corporate deosebite pentru sarbatori

Cluj-Napoca - 9 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, HoReCa, Energie

Live site

Magazinul on-line Venella Gift lanseaza colectia de cosuri cadou corporate de sarbatori, pentru ca dvs sa puteti alege din timp cadourile pe care le veti oferi partenerilor de afaceri sau colaboratorilor.
In magazinul on-line Venella Gift gasiti cele mai deosebite idei de cadouri pentru sarbatori aranjate in cosuri impletite.

cosuri cadou pentru sarbatori

cosuri cadou pentru sarbatori

 Cadourile alese din timp va scapa de griji in perioada agitata dinaintea sarbatorilor .mai mult, comandand din timp cadourile corporate, beneficiatI de preturi speciale cu reduceri pana la 20 %. 

Venella

Este bine sa va ganditi din timp la cadourile business pentru sarbatori, pentru a gasi cea mai buna oferta de pe piata cadourilor. Cu un buget alocat din timp cadourilor corporate  puteti alege cea mai buna varianta de gifting dintr-o gama larga de cosuri cadou marca Venella Gift, disponibile inca de acum.

Cadourile cele mai spectaculoase sunt limitate, de aceea rezervati-va din timp modelele preferate de cosuri cadou business.

Am completat oferta cadourilor business din anii precedenti cu noi modele de cosuri cadou in forme interesante, disponibile doar cu precomanda.

Aceste cosuri cadou de sarbatori sunt lucrate manual si contin produse variate si de calitate, potrivite pentru a impresiona partenerii de afaceri.

Alegeti modelul de cos cadou care se potriveste cel mai bine cu mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.

Cadourile alese din timp va scapa de griji in perioada agitata dinaintea sarbatorilor. mai mult, comandand din timp cadourile corporate, beneficiati de preturi speciale cu reduceri pana la 20%. La cerere trimitem oferte personalizate, adaptate la cerintele si la bugetul clientilor.

Cadourile deosebite pentru sarbatori marca Venella Gift ajuta la cresterea imaginii firmei dvs si vor fi cu siguranta apreciate.

Despre SC VENELLA GIFT SRL

Va oferim cadouri online pentru femei si barbati, cosuri cadou corporate pentru sarbatori, buchete dulci din praline si cosuri cu cadouri create pentru diferite ocazii importante. Puteti sa comandati cosuri cu cadouri potrivite pentru femei sau cadouri barbatesti cu ocazia diferitelor aniversari sau zile de nastere. Magazinul nostru online va ofera si cadouri neobisnuite pentru bebe, pline de imaginatie cum ar fi torturile din scutece pentru botez si nastere.