Ce cadouri veti oferi angajatilor de sarbatori?

Cluj Napoca - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

V-ati gandit ce cadouri veti oferi de Craciun angajatilor dvs?  Venella Gift are solutia la problemele dvs legate de gasirea cadoului potrivit,gasirea celei mai bune oferte,precum si  livrarea la timp ,astfel incat perioada sarbatorilor sa fie cu adevarat sarbatoare.

Ce cadouri veti oferi angajatilor de sarbatori?
 Comandati cosuri cu cadouri  de sarbatori de la Venella Gift  si problema cadourilor de Craciun nu mai este o problema.Problema s-a transformat in cumparaturi la un click distanta  si un dialog placut legat de cadouri cu un reprezentant al firmei noastre iar in final o livrare speciala pentru dvs.  

Venczel Gabriella

V-ati gandit ce cadouri veti oferi de Craciun angajatilor dvs?  Venella Gift are solutia la problemele dvs legate de gasirea cadoului potrivit,gasirea celei mai bune oferte,precum si  livrarea la timp ,astfel incat perioada sarbatorilor sa fie cu adevarat sarbatoare.
   Sigur va asteapta zile grele,pana cand va hotarati ce anume ati dori sa oferiti,dupa care urmeaza colindarea magazinelor in cautarea produselor si a celor mai bune oferte.Timpul dvs este limitat,perioada pana la  Sarbatori incepe sa se scurteze iar ofertele se termina mult prea repede.
   Asadar lipsa de inspiratie si lipsa de timp face din cea mai frumoasa perioada a anului una plina de alergare si de probleme nerezolvate.
  Probabil s-a intamplat sa nu puteti oferi cadouri potrivite persoanelor la care v-ati gandit  din cauza lipsei de timp sau poate nu ati mai avut nici nervi sa cautati cadouri si sa faceti pachetele pentru angajati,desi stiati ca ar fi un gest cu adevarat frumos si ei ar merita o astfel de atentie.
  Cosurile noastre cu cadouri sunt solutia pentru a putea oferi bucurii de Sarbatori.  Cadourile alese  ajung la sediul firmei dvs ,pentru a putea fi oferite angajatilor in semn de recunoastere a muncii depuse dealungul unui an obositor.
  Stim ca v-ati gandit si la partenerii dvs de afaceri cu ajutorul carora v-ati dezvoltat afacerea.Ei pot primi cadourile alese de dvs direct la sediul lor ,insotite desigur de o urare  de Craciun din partea dvs.
      Solutia este la un click distanta!
   Alegeti modelul de cadou care se potriveste cel mai bine cu mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.
   Livrarea cadourilor se face in timp util la adresa specificata,iar la cererea clientilor putem adauga  felicitari cu mesajul dvs  la fiecare cadou.
    Comandati cosuri cu cadouri  de Craciun de la Venella Gift  si problema cadourilor de sarbatori nu mai este o problema.Problema s-a transformat in cumparaturi la un click distanta  si un dialog placut legat de cadouri cu un reprezentant al firmei noastre iar in final o livrare speciala pentru dvs.
    Cu ajutorul nostru imaginea dvs va creste ,cadourile daruite vor fi cu adevarat apreciate iar sarbatorile isi recapata magia.
       Venella Gift inseamna cadouri create cu suflet pentru ca dvs sa puteti darui din inima!

Despre SC VENELLA GIFT SRL

Avand o echipa tanara cu idei inovatoare in ceea ce priveste conceptul de cosuri cu cadouri,Venella Gift va ofera cosuri cu  cadouri asamblate si decorate manual,astfel fiecare cos fiind o creatie unica.Cele mai potrivite produse  care ajung in cosurile noastre sunt alese dupa criteriul diversitatii si a functionalitatii,cadourile sunt create dupa anumite motive,care insumeaza atat produse alimentare si bauturi ,precum si decoratii si accesorii folositoare care se potrivesc in acel context.
Pentru botez si nastere cream cadouri cu adevarat deosebite din multe scutece si accesorii pentru bebe.