Cele mai bune idei de cadouri personalizate.

Cluj-Napoca - 1 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Cadourile transmit mesaje, ganduri si emotii, de aceea trebuie sa fie cat mai personalizate si mai speciale, indiferent de ocazie. Un cadou bine ales si personalizat poate fi un motiv de bucurie, poate lumina ziua sarbatoritului.

Cele mai bune idei de cadouri personalizate.
 Cosurile cadou Venella Gift incearca sa combine gusturile si sa ofere mai multe surprize intr-un singur cadou personalizat.

venella

Probabil v-ati gandit de multe ori la niste idei de cadouri mai speciale, care nu se gasec in fiecare magazin. Am incercat sa cream astfel de cadouri deosebite atat ca forma cat si ca si continut, asezate in cosuri impletite in diferite forme interesante.

Astfel putei oferi cadouri pentru femei, aranjate in ceasca impletita sau intr-o stropitoare, cat si cadouri deosebite pentru barbati in robite impletite sau chiar intr-un vapor impletit. Cosurile cadou sunt asamblate manual si contin ingrediente de calitate, bauturi si dulciuri.

Daca doriti un cadou personalizat care sa reflecte preocuparea sarbatoritului, puteti sa alegeti un cos cadou tematic cum ar fi cosul gradinar.

Pentru a intregi portofoliul nostru de cadouri deosebite am creat pentru dvs. si buchete dulci care insotesc cosurile cadou, inlocuind florile naturale, astfel putand fi pastrate ca si amintire.

Venella Gift va ofera idei de cadouri deosebite pentru orice ocazie ati avea de sarbatorit, un cos cadou creat cu suflet pentru ca dvs sa puteti oferi din inima.

Despre SC VENELLA GIFT SRL