Idei de cadouri pentru bebelusi la prima vizita in maternitate.

Cluj - Napoca - 18 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, Social, Internet

Live site

Prima vizita a bebelusului in maternitate este un eveniment ce nu se uita niciodata. Daca aveti prieteni care au devenit recent parinti sau veti fi nasii de botez ai unui copilas, aveti nevoie de ideile de cadouri de botez, gandite de echipa noastra de la Venella Gift, pentru a putea oferi cadouri cu adevarat memorabile.

Torturi si creatii din scutece marca Venella Gift

Torturi si creatii din scutece marca Venella Gift

In toata agitatia creata de sosirea noului membru al familiei, ideile de cadouri pentru bebelus sau mamica cu siguranta nu va vin prea usor.

Cum bine stim, in maternitati nu sunt permise florile naturale, deci va trebui sa gasiti alte cadouri de bun venit  potrivite pentru marca evenimentul.

Venella Gift rezolva problema florilor cu creatii proprii de buchete speciale, lucrate manual din sosetute pentru bebelusi si flori dulci din bomboane. Astfel de buchete dulci si colorate ce contin si surprize cu siguranta vor fi bine primite la vizitele din maternitati.

Bucuria nasterii poate fi marcata si cu un cadou pentru bebelusi cu totul deosebit. Daca de la o petrecere pe cinste nu poate lipsi tortul, la prima vizita in maternitate puteti veni cu un tort fara calorii si fara coacere, perfect adaptat evenimentului:un tort din multe scutece!

Torturile din scutece sunt creatii haioase, dar folositoare, ce contin multe accesorii pentru bebe, jucarii, cosmetice precum si hainute.

Aceasta idee de cadou pentru nou nascuti este potrivita ca si cadou de botez, un cadou special ce cu siguranta va face impresie.

Venella Gift nu se opreste doar la torturile din scutece create in forme clasice ci va ofera creatii din scutece iesite din comun, in forme neobisnuite cum ar fi tricicleta, ATV. trenulet sau bicicleta.

Fiti mai specialii si alegeti cadouri pentru bebelusi ingenioase si folositoare in acelasi timp, toate marca Venella Gift!

Despre SC VENELLA GIFT SRL

Va oferim cadouri online pentru femei si barbati, buchete dulci din praline si cosuri cu cadouri create pentru diferite ocazii importante. Puteti sa comandati cosuri cu cadouri potrivite pentru femei sau cadouri pentru barbati cu ocazia diferitelor aniversari sau zile de nastere. Magazinul nostru online va ofera si cadouri neobisnuite pentru bebe, pline de imaginatie, cum ar fi torturile din scutece pentru botez si nastere.