Venella Gift - Promotii 10% la cosuri cu cadouri corporate

Cluj Napoca - 26 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Magazinul online Venella Gift vine in ajutorul firmelor care doresc sa ofere o bucurie de sarbatori angajatilor cu reduceri de -10% la comenzile efectuate pana la data de 1 Decembrie!

Venella Gift - Promotii 10% la cosuri cu cadouri corporate
 Profitati de reducerea de -10% la cadourile corporate de Craciun pana la 1Decembrie si comandati cosuri cu cadouri pentru angajati sau partenerii de afaceri!

Venczel Gabriella

Magazinul online Venella Gift vine in ajutorul firmelor care doresc sa ofere o bucurie de sarbatori angajatilor  cu reduceri de -10% la cosurile cu cadouri de Craciun comandate pana la data de                1 Decembrie!

Va oferim mai multe modele de cosuri cu cadouri corporate asamblate manual si decorate de sarbatoare pentru a putea alege cadoul  ideal care sa va reprezinte.

Cosuri cu cadouri de sarbatori cu continut variat de dulciuri si bauturi , precum si produse traditionale de Craciun asteapta sa fie oferite pentru a transmite  cele mai calde urari de sarbatori atat angajatilor cat si partenerilor de business.

Promotia noastra mai dureaza 5 zile !

Profitati de reducerea de -10% la cadourile corporate de Craciun comandate pana la 1Decembrie!

Si nu uitati ca Legea va permite ca in limita a 150 lei sa oferiti cadouri de Craciun angajatilor prin intermediul societatii dumneavoastra, cadouri care nu sunt incluse in veniturile salariale si nu sunt impozabile.

Cosurile noastre cu cadouri sunt solutia pentru a putea oferi bucurii de Sarbatori.  Cadourile alese  ajung la sediul firmei dvs pentru a putea fi oferite angajatilor in semn de recunoastere a muncii depuse dealungul unui an obositor.

Daruiti din inima cadouri create cu suflet!

Despre SC VENELLA GIFT SRL