SC Visual Fan SRL

SC Visual Fan SRL


Descrierea companiei SC Visual Fan SRL

Despre AllviewMobile:

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.
Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.

Despre Brane Labs SLL:

La Brane Labs SLL suntem specializati in dezvoltarea de servicii pentru mobile care aduc valoare adaugata. Brane Labs este compania creatoare Mobiquus - urmatoarea generatie de servicii de push-mail.
Mobiquus se evidentiaza prin caracteristici precum afisarea documentelor trimise ca atasament in format Excel, Word, PowerPoint, chiar daca MS Office nu este instalat pe telefonul mobil, precum si prin adaptarea fisierelor foto si video la formatul ecranului fiecarui telefon.
Mobiquus este o aplicatie gratuita, rapida, versatila destinata celor care isi acceseaza frecvent emailul si este compatibila cu majoritatea telefoanelor si smartphone-urilor.

Comunicate SC Visual Fan SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SC Visual Fan SRL.