Allview, brandul prezent pe piața de televizoare de peste 22 de ani, oferă update la o nouă versiune Android TV™ pentru televizoarele din portofoliu

Brasov - 12 ianuarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, IT&C, Tehnologie, Retail

Visual Fan S.A., compania românească cotată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță actualizarea sistemului de operare Android TV™, pentru o serie de televizoare din portofoliu. Cu o prezență pe piața de televizoare sub brand propriu de peste 20 de ani, compania a înregistrat o creștere de 5% în volumul de vânzări al anului 2023, comparativ cu anul precedent.

Allview update Android TV

Smart TV-urile cu Android TV au redefinit standardele de divertisment la domiciliu, aducând o experiență de vizionare captivantă și accesibilă în fiecare casă. De la accesul rapid la conținutul online și până la controlul vocal și personalizarea conținutului, aceste televizoare au revoluționat modul în care oamenii se bucură de timpul petrecut în fața micului ecran. Cu Android TV, clienții au acces la cele mai populare aplicații, precum: Netflix, Youtube™, HBO Max, Prime Video și au parte de o experiență digitală personalizată și nelimitată, prin conectarea la Internet și explorarea celui mai mare magazin de aplicații – Google Play™ store.

Android TV, un sistem de operare specializat pentru televizoarele inteligente, primește actualizări constante de software pentru a îmbunătăți performanța și a adăuga noi funcționalități, oferind astfel avantaje semnificative față de alte sisteme de operare și prelungind durata de viață a produselor. Aceasta înseamnă economie de bani și confortul unui produs adaptabil la schimbările continue ale nevoilor utilizatorilor.

Noua actualizare aduce numeroase îmbunătățiri semnificative și funcționalități noi, îmbunătățind astfel experiența de vizionare a utilizatorilor Allview. Principalele caracteristici ale actualizării la Android TV 11:

O interfață nouă, modernă și intuitivă, cu o structură clară și simplificată. Noua interfață de utilizare este construită în jurul conceptului de „Discover”, pentru a permite utilizatorilor să găsească cu ușurință conținutul dorit.

Permise pentru o singură dată: Android TV 11 introduce o caracteristică nouă, care permite acordarea de permisiuni aplicațiilor, doar pentru sesiunea curentă. Prin urmare, confidențialitatea utilizatorului este protejată, iar accesul la date este restricționat.

Control parental: Noua versiune Android TV îmbunătățește controlul parental, oferind multiple opțiuni de limitare a accesului copiilor la conținut nepotrivit. Părinții pot seta filtre pe baza vârstei și a conținutului.

Îmbunătățiri ale performanțelor: Android TV 11 este mai rapid și mai fluid decât versiunile anterioare, cu o rată de răspuns mai bună a comenzilor.

Protocoale de securitate actualizate: Actualizarea aduce o serie de îmbunătățiri ale securității, inclusiv o verificare riguroasă a aplicațiilor și o protecție mai bună împotriva atacurilor cibernetice.

Actualizarea la Android TV 11 este disponibilă pentru următoarele modele de televizoare, de la Android 9, respectiv Android 10:

-      43eplay6000-U

-      50eplay6000-U

-      58eplay6000-U

-      32eplay6100-H

-      32eplay6100-H/1

-      40eplay6100-F

-      43eplay6100-F

-      43eplay6100-U

-      50eplay6100-U

-      55eplay6100-U

-      QLED 43eplay6100-U

-      QLED 50eplay6100-U

-      QLED 65eplay6100-U

-      43eplay7100-U

-      50eplay7100-U

-      65eplay7100-U

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți Allview și pentru a descoperi gama completă de produse inovatoare, vă invităm să accesați www.allview.ro și să urmăriți paginile de Facebook, YouTube și Instagram ale companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/allview-brandul-prezent-pe-piata-de-televizoare-de-peste-22-de-ani-ofera-update-la-o-noua-versiune-android-tv-pentru-televizoarele-din-portofoliu