Allview lanseaza M5 Music Dual SIM

Brasov - 26 august 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

Compania brasoveana Visual Fan anunta lansarea noului model Allview M5 Music Dual SIM - un telefon ce reda sunetul de calitate superioara pe un player muzical performant.

Allview lanseaza M5 Music Dual SIM

M5 Music este prevazut cu buton de apelare asociat fiecarui SIM si reprezinta solutia accesibila de a folosi 2 telefoane intrun singur aparat, daca se doreste separarea convorbirilor de business de cele personale, sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri.

Suprafata neteda, linia ergonomica si designul zvelt confera noului terminal M5 Music un aspect desavarsit.
Displayul de 2.2” ofera o privire larga asupra continutului, iar payerul audio este controlat cu usurinta datorita butoanelor pozitionate in partea superioara a terminalului.Calitatea auditiei este garantata de castile profi, difuzoarele stereo si jack-ul audio de 3.5 mm. Melodiile MP3 pot fi stocate pe cardul de 2GB.

Momentele memorabile pot fi inregistrate cu ajutorul camerei video sau pot fi surprinse cu camera foto VGA. Un plus de utilitate este dat de functia laterna.

Functionalitatea practica, datorata stilului simplu si ergonomic, impreuna cu playerul muzical ce face sa vibreze sunetul stereo de inalta calitate, fac din M5 Music alegerea perfecta pentru melomani si pentru abonatii mai multor retele de telefonie.

Despre Visual Fan SA

Despre AllviewMobile:

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.
Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, Ilex GSM, Universal 2002, din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.


Alina Grancea
0788 603 808
alina.grancea@visualfan.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/allview-lanseaza-m5-music-dual-sim