Allview prezintă noua generație iPlay, gama de televizoare smart borderless

Brasov - 14 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie, Retail

Live site

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, cunoscut pentru inovație și accesibilitate, își extinde portofoliul prin lansarea noii game de televizoare inteligente iPlay 6200, caracterizată prin design-ul său borderless, cu ramă de doar 2 mm, care se integrează perfect oricărui spațiu ambiental. Această gamă aduce o experiență de vizionare avansată, combinând rezoluția 4K Ultra HD, tehnologia Dolby Audio și sistemul de operare smart VIDAA.

Allview iPlay 6200-U

Allview iPlay 6200-U

Noua platformă VIDAA se remarcă printr-o gamă impresionantă de caracteristici și beneficii. Oferă o abordare „conectează și utilizează” care simplifică experiența utilizatorului fără a fi necesară căutarea și descărcarea de aplicații. Cu noul sistem de operare VIDAA, utilizatorii pot avea acces la un sistem de operare accesibil și performant care oferă un asistent vocal gratuit care vorbește 22 de limbi.

Principalele caracteristici ale noii game iPlay 6200 includ:

Experiență Smart TV îmbunătățită:

   Utilizatorii se pot bucura de o multitudine de funcționalități noi, precum live TV, acces la internet și la aplicații preferate de video streaming, gestionându-le prin simple comenzi vocale.

Platformă VIDAA îmbunătățită:

   Noua versiune a sistemului de operare VIDAA este mai rapidă, mai fiabilă, mai sigură și oferă mai multe opțiuni de personalizare decât oricând. Cu acces la un asistent vocal gratuit ce vorbește 22 de limbi și cu capacități de localizare, platforma rămâne relevantă și atractivă pentru utilizatorii din România.

Experiență audio-vizuală remarcabilă:

   HDR10 oferă imagini de o înaltă naturalețe, culori perfect echilibrate, alături de cele mai fine gradații între nuanțele cele mai profunde de negru și albul pur. Împreună cu rezoluția 4K, tehnologia HDR10 oferă imagini mult mai realiste: o curbă fixă de mapare a tonurilor este aplicată întregii pelicule și optimizează scena cu cel mai ridicat nivel de luminanţă. Sunetul redat de Smart TV-urile iPlay este bine definit și clar, datorită difuzoarelor încorporate în incinte acustice dedicate și amplificatoarelor audio clasa D de ultimă generație. Opțiunea Dolby Audio extinde experiența acustică a utilizatorului, redând un sunet perfect echilibrat. Funcția Music Mode transformă televizorul într-un speaker, redând conținutul de pe TV sau de pe telefon, chiar și cu ecranul închis.

Interacțiune simplificată:

   Prin intermediul aplicației mobile VIDAA, utilizatorii pot controla televizorul prin comenzi vocale, pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente. Astfel, cu o simplă comandă vocală, Smart TV-ul poate porni aplicații, poate căuta în întreg conținutul disponibil sau direct pe YouTube.

Experiență de divertisment personalizată:

  Televizoarele iPlay devin centrul de divertisment al casei, oferind acces la o varietate de aplicații online precum Netflix, Disney+, YouTube™, Prime Video, VOYO, Deezer sau Kidoodle. Funcția ChromeCast permite vizualizarea conținutului de pe telefon direct pe televizor, chiar și atunci când ecranul telefonului este închis.

Disponibilitate

Noua gamă iPlay va fi disponibilă în mai multe variante de diagonală, de 43” (în curând) și 50” (disponibil începând de astăzi la prețul de 1.799 lei). Modelul 50iPlay6200-U beneficiază de o ofertă specială de lansare reprezentată de o reducere de 400 lei, aplicată direct în coșul de cumpărături din shop-ul online Allview. Pentru mai multe informații despre noua gamă ePlay, puteți vizita website-ul oficial: https://allview.ro/iPlay6200/.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/allview-prezinta-noua-generatie-iplay-gama-de-televizoare-smart-borderless