Preturi neschimbate la telefoanele Dual SIM Allview

Brasov - 13 iulie 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

Allview va pastra neschimbate preturile telefoanelor dual SIM F1 X-perience, T1 Vision, S1i Tytan si G1 Magic, in ciuda majorarii TVA.

Preturi neschimbate la telefoanele Dual SIM Allview

Majorarea TVA pentru modelele Allview enumerate mai sus va fi suportata integral de catre companie, astfel incat telefoanele pot fi achizitionate din magazinele de specialitate din toata tara la vechile preturi.

In ceea ce priveste demersul Allview de a adauga plus valoare telefoanelor sale, acesta continua prin lansarea modulului de aplicatii gratuite din cele mai diverse domenii, inclusiv aplicatia de push-mail Mobiquus, alaturi de oferirea de asistenta gratuita clientilor, acces direct catre cele mai citite publicatii romanesti si garantie extinsa 3 ani.

Preturile produselor pot fi consultate pe ww.allview.ro

Despre Visual Fan SA

Despre AllviewMobile:

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.
Telefoanele Dual SIM Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.
Alina Grancea
0788 603 808
alina.grancea@visualfan.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/preturi-neschimbate-la-telefoanele-dual-sim-allview