TRAFFIC GPS la Hong Kong Electronics Fair

Brasov - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Visual Fan, compania detinatoare a brandurilor ALLVIEW si TRAFFIC GPS, este prezenta zilele acestea la cel mai mare targ de produse electronice din lume, care se desfasoara la Hong Kong.

Softul de navigare TRAFFIC GPS este prezentat in cadrul targului Hong Kong Electronics Fair, in perioada 14 – 17 aprilie, in Sectiunea Telecomunicatii - GPS Navigation Systems, la standul cu numarul 2L33, Sala 2, Nivelul 5 de la Hong Kong Convention & Exhibition Centre.

Aplicatia software TRAFFIC GPS reprezinta solutia ideala pentru a naviga rapid si in siguranta catre destinatia dorita, deoarece furnizeaza informatii precise legate de trafic, ofera posibilitatea navigarii dupa codul postal si a inregistrarii rutei parcurse, iar ghidarea vocala poate fi selectata si in limba romana,

Impreuna cu softul de navigare,va punem la dispozitie o mare varietate de harti, de pe intregul glob.

Punctul forte al TRAFFIC GPS il reprezinta compatibilitatea cu sistemele de operare Symbian S60 (Nokia, etc), UIQ (Sony Ericsson, etc), Windows Mobile dar si Windows CE, Visual Fan fiind singura companie din Europa care ofera acest produs.

Suportul tehnic si serviciile oferite online, permit actualizarea hartilor, a noilor locatii radar, a numeroaselor puncte de interes, a skinurilor, a vocillor.

Despre SC Visual Fan SRL

Despre TRAFFIC GPS:

Brandul TRAFFIC GPS este detinut de compania brasoveana Visual Fan, care are ca activitate productia si distributia produselor electronice, a telefoanelor mobile, a softului si sistemelor de navigare GPS.

Pentru va convinge de avantajele aplicatiei TRAFFIC GPS va oferim posibilitatea testarii gratuite prin download versiune demo: http://www.allview.ro/gps/site/download.php.

Alina Grancea
Marketing Manager