Vitalis Consulting a finalizat proiectul residential Evocasa Selecta

BUCURESTI - 21 aprilie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Adama a inaugurat oficial Evocasa Selecta, proiect de lux dezvoltat de Adama si coordonat de Vitalis Consulting. La eveniment au participat Neculai Ontanu, Primarul Sectorului 2, Petre Nastase in calitate de arhitect al cladirii, David Flusberg - Co-fondator si presedinte Adama Holding, Vitalis Consulting- compania de consultanta care a asigurat coordonarea proiectului, precum si invitati din presa, clienti si parteneri.

Vitalis Consulting a finalizat proiectul residential Evocasa Selecta

Noua clădire este situata în centrul Bucureştiului, in zona Foisorul de Foc, are 10 etaje şi include 77 de apartamente de lux de două, trei şi patru camere, precum şi spaţii comerciale şi spatii de birouri la parter şi etajul 1.Proiectul imbina un design interior deosebit cu o arhitectura moderna, intr-o cladire unica, cu parcare subterană pe 2 niveluri, pază 24h, spaţii comerciale şi proximitate faţă de zone de interes (şcoli, teatre, cafenele, restaurante, obiective turistice şi istorice).

Proiectul a necesitat o investiţie totală de 16.000.000 EURO şi a fost vândut în proporţie de peste 60%. Vitalis Consulting a coordonat acest proiect, furnizand servicii de cost si project management pentru proiectul care a debutat in decembrie 2008 si s-a finalizat in aprilie 2010.

Despre Sc Vitalis Consulting Srl

Vitalis Consulting este un furnizor specializat de consultanta in constructii, implicata in proiecte numeroase la nivel local si national, oferind consultanta pentru clienti ca Hewlett Packard, Accenture, PTC, Marsh, Adobe or SAP.
Pentru mai multe detalii cu privire la proiectele noastre sau serviciile pe care le furnizam, va asteptam sa ne scrieti la adresa marketing@vitalis.ro sau 021.231.53.57.

marketing@vitalis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vitalis-consulting-srl/vitalis-consulting-a-finalizat-proiectul-residential-evocasa-selecta