2008 incepe la Vola.ro cu lansare de blog

BUCURESTI - 7 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Vola.ro, portal de rezervari bilete de avion, hoteluri si inchirieri masini din Romania, lanseaza blog-ul http://blog.vola.ro/, un spatiu virtual unde vizitatorii portalului pot afla si comenta pe marginea promotiilor oferite de Vola.ro sau de companiile aeriene care opereaza zboruri din Romania, unde se vor publica toate newsletterele Vola.ro si stiri de interes pentru calatori.

”Ne dorim ca blog-ul sa devina un instrument de comunicare directa cu vizitatorii si clientii Vola.ro, un loc unde sa ne publicam promotiile, newsletter-ele, stiri de interes pentru calatori si sfaturi despre cum se poate calatori cat mai ieftin si mai bine. Vom diseca pe blog promotiile oferite de liniile aeriene in asa fel incat vizitatorii nostri sa aiba o imagine clara despre cum isi pot maximiza beneficiile. Ne dorim de asemenea sa ascultam parerile si criticile utilizatorilor Vola.ro si sugestiile in legatura cu ce ar vrea ei sa vada pe site-ul nostru pentru a dezvolta noi sectiuni si servicii pe baza acestor sugestii. Nu in ultimul rand, planuim ca blog-ul sa fie inceputul unei adevarate comunitati de calatori” a declarat Daniel Truica, Managing Director, Vola.ro

Despre SC Vola.ro Student Adventure SRL

CE ESTE VOLA.RO?
Vola.ro este cel mai convenabil si mai ieftin serviciu de rezervari bilete de avion, hoteluri si inchirieri masini din Romania. Rezervarile se efectueaza prin internet la www.vola.ro sau la call center 08010 ZBOARA (021 407 5300). Vola.ro este un serviciu operat de Vola.ro Student Adventure, agent acreditat IATA (International Air Transport Association) si reprezentant oficial STA TRAVEL, una din cele mai mari agentii de turism pentru tineret din lume.

VOLA.RO IN CIFRE
De fiecare data cand apesi butonul “Cauta” sunt returnate pentru comparare si rezervare:
- mii de zboruri operate de peste 400 de linii aeriene catre orice destinatie din lume
- peste 50.000 de hoteluri din intreaga lume
- ofertele de rent-a-car a peste 40 de companii de inchirieri masini
Serviciul Vola.ro se bazeaza pe compararea de tarife prin care turistii pot alege cea mai convenabila varianta.

mai multe despre Vola.ro la http://www.vola.ro/despre_noi_povestea_vola.html


Daniel Truica
Managing Director
daniel.truica@vola.ro
Tel: 021.407.5311
Mob: 0723.279.298
daniel.truica@vola.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vola-ro-student-adventure-srl/2008-incepe-la-vola-ro-cu-lansare-de-blog