Pentru 100 de studenti romani aventura continuă la Universal Studios

BUCURESTI - 29 martie 2006

Comunicat tip General in Social

2006 va fi al doilea an in care Universal Studios recruteaza studenti din Romania prin Student Adventure. In 2005, aproximativ 100 de tineri din Romania au avut sansa de a experimenta mediul de munca intr-o companie americana de talie mondiala. Reprezentantii Universal Studios vor fi prezenti in Romania in data de 12 aprilie pentru a se intalni si selectiona personal candidatii.

Student Adventure Romania, reprezentantul oficial al uneia dintre cele mai mari si mai renumite firme de pe piata central si est europeana a schimburilor culturale si programelor de Work & Travel U.S.A., H2B Temporary Work Placement U.S.A. si Internship U.S.A. cu birouri in Polonia, Romania, Marea Britanie, S.U.A. si Republica Moldova, a semnat cu Universal Studios un contract de exclusivitate, fiind singura companie de acest tip prin care reprezentantii Universal Studios vor recruta studenti romani pentru summer-job-urile din cel mai spectaculos parc de distractii din lume.

Prin intermediul Strudent Adventure, Universal Studios angajeaza 100 de studenti romani pentru a munci pe perioada vacantei de vara in Orlando, Florida (S.U.A.). Studentii vor fi repartizati pe una din cele 12 pozitii disponibile: casieri, vanzatori, operatori parc, chelneri, bucatari etc.
Salariul de baza se situeaza intre $6,75 si $7 pe ora, in functie de pozitia repartizata dar daca se muncesc mai mult de 10 ore pe zi sau 40 de ore pe saptamana, aceste ore se platesc cu $10,13/ora
Cazarea este asigurata in vecinatatea parcului in apartamente cu bucatarie, living si pana la 4 dormitoare (in fiecare dormitor vor fi cazate 2 persoane). Majoritatea apartamentelor sunt prevazute cu piscina, sala de fitness, jacuzzi si camere pentru vizionare de filme.
In afara orelor de serviciu studentii romani au posibilitatea de a vizita studiourile de film si de a folosi distractiile fantastice oferite de parc absolut gratuit.
Toti aplicantii trebuie sa se supuna conditiilor de participare in programul Work and Travel oferit de Student Adventure: studenti la zi la facultati de stat sau private acreditate (inclusiv masterat), engleza la nivel cel putin mediu si situatie scolara buna (media peste 7,5 pentru an intermediar si peste 9 pentru primul an).

Inscrierile sunt deschise studentilor din toata tara si se fac online la www.studentadventure.ro, in birourile din tara ale firmei (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Brasov si Sibiu) sau prin telefon la 021-312.5977 (78) pana la data de 10 Aprilie 2006. Pentru a participa la interviurile cu Universal Studios, toti aplicantii vor fi intervievati de reprezentantii Student Adventure.
Contractul de munca se deruleaza pe perioada 19 Iunie – 10 Septembrie.
Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de internet a Student Adventure.

Despre SC Vola.ro Student Adventure SRL

DESPRE UNIVERSAL STUDIOS
Fondat in anul 1990 ca si parc de distractii, Universal Studios Orlando profita de vecinatatea cu studiourile de film pentru a atrage milioane de turisti in fiecare an. Universal Studios Orlando detine totodata cel mai mare platou de filmare din afara Hollywood-ului. Mai mult, Universal Orlando este format din 2 parcuri: Universal Studios si Islands of Adventure, impreuna fiind unul din cele mai mari parcuri de distractii tematice din lume.

DESPRE STUDENT ADVENTURE ROMANIA

Student Adventure Romania este reprezentantul oficial al uneia dintre cele mai mari si mai renumite firme de pe piata central si est europeana a schimburilor culturale si programelor de Work & Travel U.S.A., H2B Temporary Work Placement U.S.A. si Internship U.S.A. cu birouri in Polonia, Romania, Marea Britanie, S.U.A. si Republica Moldova. Obiectivul Student Adventure este integrarea tinerilor din diferite tari prin programe ce promoveaza schimburile culturale, precum si crearea posibilitatii ca tinerii din Romania sa munceasca si sa calatoreasca in strainatate.
*Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la detaliile de contact de mai jos:
Daniel Truica
Managing Director
Mob: 0723.279.298

daniel@studentadventure.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vola-ro-student-adventure-srl/pentru-100-de-studenti-romani-aventura-continua-la-universal-studios