Targ Hand Made si Vintage

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

A.R.T.I.S.A.N Day - Originalitate si Creativitate

Targ Hand Made si Vintage

Artisan Nature si Palatul Sutu va invita, Duminica 10 Mai 2009, intre orele 10.00- 21.00, sa admirati creeatii vintage si hand made, pe langa fumoasa colectie de carti si cd-uri a celor de la Jurnalul National, in cadrul Palatului Voievodal Curtea Veche cu ocazia Zilei Caselor Memoriale ale Muzeului Municipiului Bucuresti. Cu aceasta ocazie vizitarea Muzeului este gratuita.

Poate va intrebati ce inseamna \\\'haine vintage\\\'. In mare, aceste obiecte de imbracaminte pentru a fi numite vintage trebuie sa apartina unor timpuri trecute, diferitelor decade ale secolelor XVIII, XIX sau XX.
Nu este neaparat necesar ca tot ce se vinde sub termenul de vintage sa fie \\\'haute couture\\\' sau sa apartina unor designeri celebri dar de regula aceste haine apartin unor firme sau croitori buni si reprezinta ori piese atipice perioadei in care au fost produse ori reprezentative acelei perioade. Poate veti fi surprinsi sa aflati ca multi colectionari folosesc termenii de \\\'vintage din anii \\\'70\\\' (70\\\'s vintage), sau \\\'vintage din anii \\\'80\\\' (80\\\'s vintage). Un specialist in acest domeniu extrem de strict v-ar spune insa ca orice tinuta produsa in ultimii 15 ani ar trebui descrisa ca si contemporana.

Despre SC Water Made SRL

Targ produse handmade si vintage
Corina Anuta; Tel 0731.897.949
amcorina@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-water-made-srl/targ-hand-made-si-vintage