Comunicate SC WEB CENTER NETWORK SRL

Compania SC WEB CENTER NETWORK SRL a emis un comunicat de presa

 • Paulownia - Arborele Miraculos care creste intr-un an cat altii in zece

  Maracineni - 23 aprilie 2019

  Ce este Paulownia ? Un arbore miraculos care creste intr-un an cat altii in zece. Datorita acestui arbore, putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata, o inaltime de aproximativ 10-15 metri ( 3-5 ani ). In acest fel putem acoperi nevoia de lemn, fara sa mai fie nevoiesa distrugem padurea.

  Secretul pentru succesul Paulownia consta in alegerea soiului adecvat pentru zona unde va fi plantat. Societatea Comerciala SC WEB CENTER NETWORK SRL comercializeaza seminte de paulownia din speciile : Paulownia Tomentosa, Paulownia Elongata, Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid. Avem o experienta in Paulownia de peste 8 ani si recomandam cu caldura o afacere din asa ceva.

  Cum putem castiga din Paulownia ?

  1. Vanzarea de lemn de foc – Puteti comercializa lemnul pentru foc taiat in fiecare an ( pentru brichete de foc ) sau taiat in functie de grosime 4-8 ani.

  2. Vanzarea de lemn pentru cherestea. Puteti comercializa lemnul direct la fabrici ce se ocupa cu fabricarea de iahturi, avioane usoare, instrumente muzicale sau pentru mobila. Pretul pentru un metru cub poate ajunge la 200euro. In aproximativ 6-8 ani puteti inregistra 0.8 metri cubi pentru fiecare arbore.

  3. Paulownia Tomentosa este melifer. Puteti folosi pentru productia de miere de albine.

  4. Frunzele sale se pot folosi cu succes pentru furajarea animalelor    comunicatul de presa