Anul acesta Mos Nicolae vine si online

BUCURESTI - 8 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Social

Va invitam sa participati ca si expozanti la targul Mos Nicolae vine si online, ce va avea loc in perioda 22 Noiembrie - 06 Decembrie 2012, la parterul mall-ului online Shops-And-The-City.ro. Targul online este dedicat tuturor parintilor ce isi doresc sa umple ghetuta copiilor cu dulciuri, jucarii, imbracaminte, incaltaminte si cosmetice pentru copii.

Targ Mos NIcolae vine si online

Targ Mos NIcolae vine si online

Unde si cand se desfasoara acest eveniment?

Prima editie a targului online Mos Nicolae vine si online, se va desfasura la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro, in perioada 22 Noiembrie - 06 Decembrie 2012.

Cine sunt organizatorii?

Evenimentul este organizat de catre Agentia de marketing online Web Connect. Nu suntem la prima experienta de acest fel, evenimentul face parte dintr-o serie de Targuri si Expozitii Online organizate in acest an la parterul mall-ului online www.shops-and-the-city.ro.

Cine sunt vizitatorii?

Publicul tinta al acestui targ sunt toti parintii care colaboreaza cu Mos Nicolae si vor sa ii premieze pe copiii cuminti cu dulciuri, jucarii, carti, hainute si in general tot ce ii face fericiti pe micuti.

Cine expune?

La targ pot participa ca si expozanti toate magazinele online ale caror produse se adreseaza copiilor.

De ce sa fii expozant la targul Mos Nicolae vine si online?

Pentru ca PRezenta brandului tau pe internet, dezvoltarea unei campanii de comunicare interactiva, care sa ajunga direct la clientii si potentialii tai clienti este indispensabila in aceasta perioada! Nu ratati ocazia de a fi cu un pas inaintea concurentilor tai in perioada Sarbatorilor de Iarna, de a te impune pe piata si de ce nu, de a castiga mai mult!

Toti expozantii la targ Mos Nicolae vor beneficia de promovare online a produselor si serviciilor lor, astfel incat va creste vizibilitatea brandului in mediul online. Se asteapta o afluenta mare de vizitatori in perioada de desfasurare a evenimentului, asa ca expozantii vor avea sansa de a-si mari volumul de vanzari. La costuri mici, te bucuri de o expunere online mare!

Astfel, participarea la acest targ poate fi extrem de atractiva si economica pentru expozanti!

Cum si cand te inscrii?

Pentru detalii si informatii suplimentare, precum si pentru inscrierile la targ, va rugam sa contactati persoanele: Alina Savu telefon 0723-623219 email office@web-connect.ro si

Mihaela Baicu telefon 0722-663366 email sales@web-connect.ro.

Despre WEB CONNECT

SC WEB CONNECT SRL este o agentie full service de marketing, oferind clientilor sai tot suportul de care au nevoie pentru a isi dezvolta un business online. Pentru mai multe detalii accesati www.web-connect.ro!

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie full service de marketing online.