Maine se deschide targul destinat scolarilor si prescolarilor Super Oferte! Super Promotii! Super Premii!

BUCURESTI - 31 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Maine, 01 Septembrie 2012, incepe targul dedicat scolarilor si prescolarilor Back To School ! Targul este organizat la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro si se va desfasura in perioada 01-12 Septembrie 2012. Organizatorii isi asteapta vizitatorii cu SUPER Oferte , SUPER Promotii si SUPER Premii !

banner targ online Back to School

banner targ online Back to School

Targul de rechizite si manuale scolare va aduce SUPER OFERTE

Anul scolar se aproprie cu pasi repezi, iar parintii sunt preocupati de pregatirea celor mici pentru scoala sau gradinita. Daca nu ai timp, nu iti place aglomeratia din magazine si nici traficul infernal din oras, atunci vino la targul online Back to School!  Este doar la un click distanta de tine! In plus, toti expozantii au pregatit SUPER OFERTE la intreaga gama de rechizite si manuale scolare, ghiozdane si carti.  

Targul dedicat scolarilor si prescolarilor va asteapta cu SUPER PROMOTII

In cadrul targului, toti cei 29 de expozanti isi asteapta vizitatorii cu SUPER PROMOTII la imbracaminte si incaltaminte pentru copii, manuale si rechizite scolare, ghiozdane si rucsacuri pentru scoala, laptopuri si calculatoare pentru cei mici. 3Suisses.ro, LaRedoute.ro, RechiziteleMele.net, Okian.ro, Strollers.ro, ProfiOffice.ro, GoToShop.ro, MediaDocs.ro si multi altii au pregatit promotii speciale pentru toti parintii si toate bugetele.  

Targul Back to School a pregatit SUPER PREMII

Intrarea la targ este libera! Chiar daca esti din Bucuresti, Ploiesti, Oradea sau Cluj, acum poti participa si tu la targul online, doar cu un click pe www.shops-and-the-city.ro. In plus, te asteapta si SUPER PREMII oferite de RechiziteleMele.net, Okian.ro, LaRedoute.ro, 3Suisses.ro: vouchere de cumparaturi, rechizite si carti!Incepe toamna cu o vizita la targul Back to School si iti va merge bine tot anul …scolar!

Despre organizator

Targul este organizat de catre Agentia de Marketing Online SC WEB CONNECT SRL, care este si dezvoltator mall online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro.  Agentia ofera clientilor sai tot suportul de care au nevoie pentru a isi dezvolta un business in mediul online. 

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie full service de marketing online.