Reduceri incendiare pentru o vara racoroasa

BUCURESTI - 9 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Zilele calduroase de vara fac aproape imposibile iesirile in oras! Diane's Boutique iti ofera reduceri incendiare la tinute de vara ideale pentru a face fata cu succes caniculei. Designerii romani de la Fofy, Tiffani sau Xara iti propun bluze vaporoase, pantaloni inflorati si rochii in culori electrizante la cele mai bune preturi!

Diane's Boutique

Reduceri incendiare la produse create de designeri romani

Designerii internationali si-au declarat sezonul acesta admiratia pentru pantaloni colorati sau inflorati. Miranda Kerr, Jessica Alba sau Gwen Stefani sunt doar cateva dintre celebritatile care s-au indragostit de pantalonii in culori puternice. Profita de reduceri si alege-ti si tu de la Diane's Boutique o pereche de pantaloni colorati Tiffani la moda!

Daca adori sa porti tinute create de designeri romani, la Diane’s Boutique gasesti produse in tendinte de la Fofy, Artista Design, Xara sau Tiffani la o calitate ireprosabila. Investeste in piese vestimentare de vara la preturi super reduse!

Reduceri la produse din colectiile Tiffani, Fofy, Xara sau Artista Design

Bluzele fluide, delicate in nuante calde sau culori puternice sunt ideale pentru zilele insorite. In luna August te asteapta la Diane's Boutique reduceri la colectiile designerilor romani. Alege bluze marca Tiffani sau Xara vaporoase, in culori electrizante pentru un look racoros de vara!

Daca caldura te obosteste si nu iti vine sa iesi afara, afla ca la Diane’s Boutique iti poti comanda acasa, chiar din fata calculatorului, cele mai trendy tinute. La doar un click distanta, livrarea produselor alese se face in orice localitate din Romania prin Fan Curier direct la tine acasa, in 24 de ore de la expedierea comenzii. Daca esti din Bucuresti sau daca comanda ta depaseste 250 de lei beneficiezi de transport gratuit!

Rochii de vara la super preturi

Rochiile in culori delicioase sunt usor de purtat si asortat. Indiferent ca preferi rochiile scurte si sexi sau pe cele lungi si fluide, profita de reducerile incendiare oferite de Diane's Boutique si investeste in produse create de designerii romani de la Tiffani, Fofy, Artista Design sau Xara.

Un alt trend propus de designeri pentru vara 2012 sunt rochiile asimetrice in nuante vesele si imprimeuri bogate. Pentru persoanele care isi doresc sa iasa din rutina, o rochie fluida asimetrica va atrage cu siguranta atentia. Descopera la Diane's Boutique modelele favorite la cele mai bune preturi!

Despre Diane’s Boutique

Diane`s Boutique are ca principala activitate comercializarea de confectii dama, atat online cat si in magazinele proprii din Bucuresti. Articolele de imbracaminte pentru femei sunt produse in Romania de cunoscuti designeri, cum ar fi Fofy by Euphoria Fashion, Artista Design, Xara, Tiffani etc. la o calitate ireprosabila. Acceseaza acum www. hainedama .ro si profita de reducerile incendiare la tinute superbe create de designeri romani!

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie full service de marketing online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-web-connect-srl/reduceri-incendiare-pentru-o-vara-racoroasa