Rezerva un magazin in mall online cu cinci etaje Shops And The City

BUCURESTI - 8 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Oferim spatiu de inchiriat pentru magazinele de comert electronic in primul Shopping City Online. Shops And The City isi deschide in curand link-urile catre utilizatorii de cumparaturi online.

Rezerva un magazin in mall online cu cinci etaje Shops And The City

Shops And The City este un mall virtual, nelansat oficial, care ofera vizitatorilor, prin intermediul calculatorului, o experienta asemanatoare cu shoping-ul traditional din mall, venind in completare cu recomandari pertinente pentru alegerea produselor si ofera utilizatorilor posibilitatea sa isi exprime parerea despre brandurile, produsele si magazinele prezente in acest centru comercial online .

Concept:
Website-ul aduce impreuna doua concepte dinamice de succes pe internet: vanzarile online combinate cu social networking. Cu totii stim ca shopping-ul este o activitate sociala, asadar Shops And The City ofera vizitatorilor o platforma interactiva care sa creeze placere si emotie cat timp navigheaza prin mall-ul online.

Avantajele promovarii afacerii Dumneavoastra prin Shops And The City:
Promovarea intr-un centru comercial online in care utilizatorii vor avea posibilitatea sa aleaga si sa compare produse.
Promovarea produselor noi si a ofertelor speciale pentru a fi identificate mai bine de catre utilizatori.
Promovarea produselor catre un public tinta, mall-ul fiind structurat pe etaje dedicate unei categorii bine definite atat din punct de vede al grupului tinta cat si din punct de vedere al structurii produselor afisate.
Promovare eficienta si optimizata.


Pachete de promovare pentru magazine in Shops And The City:
Oferim cele mai ieftine solutii de promovare online, prin pachete pentru inchirierea de magazine in mallul online Shops And The City la preturi incepind cu 25 Euro, pe luna. Website-ul www.shops-and-the-city.ro nu este lansat oficial, in acest moment au fost introduse primele magazine si produse in platforma web.
Pentru mai multe detalii despre avantajele inchirierii unui magazin in mallul virtual, cat si despre pachetele de promovare, contactati-ne pe emailul office@styleandthecity.ro.

Despre SC WEB CONNECT SRL

Detalii despre dezvoltator:
Proiectul este dezvoltat de SC Web Connect SRL, firma care mai are in portofoliu si website-ul de informatii si recomandari in domeniul modei si frumusetii, Style And The City. Articolele noastre de pe www.styleandthecity.ro cuprind o paleta larga de subiecte de la style si noutati din lumea modei si frumusetii, la felul cum influenteaza planetele alegerile in materie de stil.

Alina Savu
0723 623 219
email alina.savu@yahoo.com
www.shops-and-the-city.ro
www.styleandthecity.ro

alina.savu@yahoo.com