StyleAndTheCity.ro initiaza seria articolelor „Stil personal versus tendinte in moda”

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Site-ul StyleAndTheCity.ro propune, pe durata acestei saptamani, o serie de discutii online, pe tema crearii unui nou stil personal. Cand vei adopta noul tau stil personal, usi inchise pana acum se vor deschide intr-un mod magic si noi oportunitati se vor ivi!

Stilul personal nu tine cont de varsta, dimensiuni, frumusete, sanatate sau chiar de moda. Stilul personal inseamna sa te cunosti si sa te respecti pe tine insati, sa ai incredere in tine. Ar fi bine sa incepi sa iti construiesti propiul stil intr-o maniera consistenta si confidenta! Sau ai deja un stil personal?


Pe durata intregii saptamani, la adresa www.styleandthecity.ro se vor trata punctual subiecte fierbinti de interes in ceea ce priveste crearea unui stil personal de succes:

1.specialistii si utilizatorii StyleAndTheCity.ro vor putea discuta despre TIPURILE DE TEN SI CE ANOTIMP REPREZINTA FIECARE FEMEIE?
2.specialistii StyleAndTheCity.ro vor da sfaturi despre CE CULORI SA ALEGI PENTRU UN MAKE UP PERFECT, IN FUNCTIE DE CE ANOTIMP ESTI?
3.un alt subiect de pe StyleAndTheCity.ro va fi CUM SA ALEGI CULORILE PRIMAVERII 2009, PENTRU UN LOOK DE INVIDIAT?

Intre 01-05 Aprilie 2009, StyleAndTheCity.ro are ca invitat pe Stilistul Monica Selariu, care va sta la dispozitia utilizatorilor si le va raspunde personal la intrebarile si nelamuririle legate de stilul personal.


Despre SC WEB CONNECT SRL

StyleAndTheCity.ro este un site lansat in urma cu 3 saptamini, care isi propune sa ofere publicului feminin idei si sugestii de la designeri si stilisti romani privind unele tendinte din moda 2009.

Alina Savu
alina.savu@yahoo.com