Nou! Naan by Wellness, spatiu pentru evenimente si business lunch-uri

BUCURESTI - 22 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

Deschis in fosta locatie Wellness Cuisine, Naan by Wellness continua povestea de succes Naan Food&Drink Studio si va asteapta de luni pana vineri cu meniuri de pranz pline de savoare.

Naan by Wellness

Naan by Wellness

 Naan by Wellness este locul ideal pentru pranzuri delicioase si evenimente reusite. Conceput ca spatiu pentru evenimente cu o capacítate de 120 de locuri , este dotat cu zona de joaca pentru copii, sala de conferinte si 40 de locuri de parcare. 

 Atmosfera rafinata si  intima, serviciile personalizate, atentia la detalii, preparatele inspirate din bucataria internationala, gatite sanatos, folosind numai ingrediente naturale, completate de o colectie impresionanta de vinuri, fac din Naan locul ideal pentru a petrece o seara relaxanta.

Naan Food&Drink Studio reprezinta un concept nou de restaurant in care traditia si inovatia se potenteaza reciproc, generand experiente culinare desavarsite. Colectia impresionanta de vinuri asociate cu fiecare fel de mancare te acompaniaza pe tot parcursul calatoriei, pentru a o transforma intr-o experienta culinara desavarsita care merita cu adevarat incercata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-wellnex-hidroteh-srl/nou-naan-by-wellness-spatiu-pentru-evenimente-si-business-lunch-uri