Toata luna septembrie, 30% discount la masa de prânz!

BUCURESTI - 6 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

Pentru că Business Lunch-urile decurg mai bine într-o atmosferă inspirată, restaurantul Naan Food&Drink Studio lansează o promoție de 30% discount pentru orice preparat sau băutură din meniu comandate de luni până vineri, între 12.00-16.00.

Toata luna septembrie, 30% discount la masa de prânz!

Deschis în 2015, Naan Food & Drink Studio a cucerit rapid publicul bucureștean prin serviciile de top, designul interior și calitatea înaltă a preparatelor. Denumirea restaurantului provine de la pâinea indiană naan, coaptă în cuptorul tandoor și servită la fiecare masă. Restaurantul este dotat cu două cuptoare tandoor, unul pentru pâinea naan și celălalt pentru frigărui cu diferite texturi de cărnuri. Meniul eclectic cuprinde preparate mediteraneene, preparate indiene îmbunătățite, ingrediente de sezon și preparate făcute în casă: paste și carne maturată.

   Punctul forte al restaurantului este ospitalitatea și oferirea de servicii de top, cu o exigență pentru fiecare detaliu. Naan Food&Drink Studio reprezintă un concept nou de restaurant în care tradiția și inovația se potențează reciproc, generând experiențe culinare desăvârșite. Oaspeții sunt invitați într-o călătorie inițiatică începută în anul 1300 î.Hr. la curtea imperială din Delhi, cu rețeta originală a aluatului copt în cuptorul de lut numit „tandoor“ și continuă până în prezent cu cele mai noi tendințe în gastronomie. Sunt folosite numai ingrediente naturale, proaspete, alese cu grijă și preparate sănătos. .

   Naan Food & Drink Studio beneficiază de două spații distincte: parterul și crama de la subsol, cu temperatura atent controlată pentru a păstra calitățile vinurilor. Acestea se păstrează în funcție de tipologie – vinurile roșii la 14 grade, cele albe la 10 grade, pentru a putea fi servite la temperatura optimă de servire, păstrând netulburat caracterul vinului. Vinurile sunt alese în funcție de preparatele culinare stabilite împreună cu bucătarul chef  – pairing-ul este esențial.

 

O experiență culinară ce merită cu adevărat încercată.

 

Naan Food & Drink Studio

Str. C. A. Rosetti nr. 26, sector 1, București, telefon: 0721.662.114

e-mail: restaurant@naan.ro

www.naan.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-wellnex-hidroteh-srl/toata-luna-septembrie-30-discount-la-masa-de-pranz