Lansam pentru tine site-uri specializate de imobiliare Cluj

Cluj Napoca - 25 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Agentia Imobiliara clujeana Welt Imobiliare(www.weltimobiliare.ro) lanseaza pentru clientii sai, site-uri specializate pentru tipurile de imobile oferite spre vanzare sau inchiriere.

Lansam pentru tine site-uri specializate de imobiliare Cluj

Cluj Napoca - 25 iunie 2009 - Agentia Imobiliara clujeana Welt Imobiliare(www.weltimobiliare.ro) lanseaza pentru clientii sai, site-uri specializate pentru tipurile de imobile oferite spre vanzare sau inchiriere.

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata imobiliara incepand cu anul 2003. Prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite agentia imobiliara Welt Imobiliare si-a castigat foarte repede un loc de frunte in topul celor mai respectate agentii imobiliare din Cluj.

Suntem aici pentru confortul si bunastarea ta. Vrem sa fim compania cea mai puternica si cea mai apreciata de tine. Si, in acest sens, am hotarat sa lansam site-uri specializate care sa vina in intampinarea cerintelor tale.

www.cluj-apartamente.ro – ofera spre vanzare si inchiriere garsoniere si apartamente din judetul Cluj. Pe site gasiti oferte recomandate, pe care noi le consideram ca avand cel mai bun raport calitate pret la momentul actual.

www.case-cluj.ro – se adreseaza clientilor care doresc sa tranzactioneze case si vile in municipiul Cluj Napoca, precum si in localitatile adiacente: Baciu, Floresti, Apahida, Jucu.

www.terenuri-cluj-napoca.ro – va ofera spre vanzare terenuri intravilane cu destinatia constructii civile sau industriale, terenuri extravilane, terenuri agricole in toate localitatile judetului Cluj

Pentru clientii care doresc sa cumpere apartamente noi, va oferim www.constructii-noi-cluj.ro . Aici gasiti oferte de apartamente noi, case noi, spatii comerciale nou construite in Cluj.

Daca doriti sa inchiriati un apartament, o casa sau un spatiu comercial in orasul Cluj Napoca, puteti accesa www.inchirieri-cluj-napoca.ro .

Si daca, doresti sa cauti oferta pe un singur site, te invitam pe www.weltimobiliare.ro .

Puteti sa ne contactati si la adresa B-dul. 21 Decembrie nr. 24, ap. 1, Cluj-Napoca, prin telefon sau fax la 0264-597584 sau pe mobil la 0740-849998, 0727-228812, 742-092862, 0727-722246


Despre SC. Welt Imobiliare SRL

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata imobiliara incepand cu anul 2003.
Welt Imobiliare
B-dul. 21 Decembrie nr. 24, ap. 1
Cluj-Napoca, Romania
tel / fax : 0264-597584

0752.223366
email: office@weltimobiliare.ro
office@weltimobiliare.ro