Filtre de apa pentru sanatatatea TA

Zalau - 24 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Aqua-Welt va ofera tratarea bioceramica pentu filtrele cu osmoza inversa

 Apa - sursa sanatatii tale!! 

***

Importanta apei in viata omului este deosebita. Implicarea acestui element chimic deosebit de simplu este esentiala in desfasurarea activitatii organismului uman. Aqua-Welt consecventa acestor aspecte incearca sa va ofere cele mai bune sisteme de purificare a apei.

Filtrul de apa cu osmoza inversa in 7 trepte de filtrare si tratare a apei produs de firma Aqua-Welt Gmbh, va ofera o apa de o calitatea deosebita.

Fata de sistemele obisnuite filtrul purificator Aqua-Welt AWRO 7 va pune la dispozitie, la alegere ape de 2 calitati deosebite- una purificat in totalitate deosebit de buna pentru gatit, facut cafea si ceai, si una remineralizata si tratata bioceramic foarte buna pentru baut - cu beneficii deosebite asupra organismului uman.

Remineralizarea apei se face prin control strict al debitului de apa prin filtrul remineralizator, iar trecerea apei prin apropierea turmalinei - componenta principala a filtrului bioceramic - provoaca o ionizare naturala a apei prin aceasta crescand gradul de absortie al acesteia in organsim cu 20-30 % fata de o apa obisnuita astfel ne vom hidrata mult mai bine intregul corp.

Pentru cunoasterea si aflarea mai multor detalii va rugam sa ne vizitati site-ul www.aqua-welt.ro unde veti gasi informatii bogate referitoare la calitatea produselor noastre.