Nitratii - pericol de moarte in apa

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

ATENTIE la apa care o consumam. Nu consumati apa din orice sursa- nici macar ocazional, puteti sa aveti mari probleme de SANATATE.

Nitratii - pericol de moarte in apa

Nitratii, reprezinta un produs chimic cel mai frecvent folosit ca ingrasamant.

Amenintarea este mortala pentru sugari cunoscuta si sub denumirea de sufocare albastra.

Acesta reprezinta o amenintare imediata pentru sugari, atunci cand este gasita in apa de baut, la niveluri de peste standardul. Nitratii sunt convertiti la nitriti in intestine.

Odata absorbit in fluxul sanguin, nitritii distrug hemoglobina care contribuie la transportul de oxigen prin sange.(copiii mai mari si adultii au o enzima care restabileste nivelul hemoglobinei.)

Nivelurile excesive pot provoca "sindromul copilului albastru", care poate fi fatala, fara ingrijire medicala imediata. Majoritatea sugarilor cu risc de sindromul copilului albastru sunt cei care sunt deja bolnavi, si in timp ce ei sunt bolnavi, consuma alimente care au continut  ridicat de nitrati sau beau apa sau amestecuri cu apa(supe, ceaiuri), cu continut ridicat in nitrati.

Este extrem de important sa se evite folosirea apei cu nivel ridicat de nitrati la baut.

Acest lucru este deosebit de important pentru sugari si copii mici, mamele care alapteaza, femeilor insarcinate si persoanelor in varsta anumite categorii speciale de bolnavi cronici.

De asemenea, atunci cand stii ca sunt nitrati in apa, trebuie eliminata din calcul consumarea acesteia ca apa potabila.

NU se fierbe apa intr-o incercare de a reduce nitrati.

Prin fierbere  creste concentrati de nitrati si automat riscurile potentiale.

Daca sunteti preocupat de nitrati, discutati cu furnizorul de filtre pentru apa. Aqua-Welt va poate livra la cerere solutii de eliminare a nitartilor, nitritilor din apa.

Folosind un filtru de apa special concepute pentru a elimina nitrati este, de asemenea, recomandat. Sistemele de filtre produse de Aqua-Welt si comercializate de catre Aqua-Welt Romania .

Cumparand un asemenea sistem beneficiati de un plus de sanatate si dumneavoastra si familia.

Acestea elimina in totalitate nitratii din apa prin procesul de osmoza inversa numita si purificarea apei astfel incat puteti fi sigura ca veti consuma o apa de calitate.

Pentru o apa de calitate va recomandam sa folositi sistemele de filtre purificatoare de la Aqua-Welt.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-welthaus-srl/nitratii-pericol-de-moarte-in-apa