Te costa prea mult apa de la birou??

BUCURESTI - 5 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Sanatate, Social

1. Trebuie sa cari bidoane grele de 20 de kilograme , sa le ridici, pe deasuopra apa are si un anume gust ciudat, de apa de flacon.
2. Platesti o groaza de bani pentru fiecare litru de apa consumata, iar uneori in zilele de vara iti depasesti bugetul?
3.Iti distrugi aparatul de facut cafea cu o apa dura si mineralizata?
AQUA-WELT iti ofera solutia care va rezolva problemele. Dozatoarele purificatoare cu filtre de osmoza inversa nu au nevoie de bidon, apa este perfecta din toate punctele de vedere si va costa de 100 de ori mai putin decat apa care o cumparati la bidon. Este dedurizata complet, iar aparatul de cafea nu are nevoie de decalcifiere niciodata.

Dozator purificator bioceramic BluStar Bio.

Dozator purificator bioceramic BluStar Bio.

 Apa am fost, apa suntem, apa vom fi. 

W. Stefan

Dozatoarele pentru birou comercializate de Aqua-Welt sunt aparatele care in primul rand va ofera o apa de calitate deosebita la birou. 

Pe langa avantajul unei ape de o calitate deosebita, dozatoarele Blue Star de la Aqua-Welt va ofera si o economie insemnata de bani- investitia initiala fiind recuperata intr-o perioada relativ scurta 3-12 luni, aceasta depinzand de cantitatea de apa folosita.

Dotata cu o membrana osmotica cu eficienta ridicata, datorita sistemului cu pompa de inalta presiune aparatul este capabil sa umple in scurt timp rezervoarele antiseptice cu care vine dotat.

Va ofera apa calda, apa la temperatura camerei si apa rece.

Oferita in diferite variante constructive, cu posibilitati de postratare multipla a apei, dozatoarele Aqua-Welt sunt disponibile cu 5, 6 sau mai multe trepte de filtrare. La cerere elementele de postfiltrare se pot adapta in functie de nevoile clientului.

 In cazul dozatoarelor Blue Star de la Aqua Welt pretul apei consta in cea mai mare parte din filtrele care se schimba regulat odata la 6 respectiv 12 luni. Astfel costul lunar este de aproximativ 22-27 de lei depinzand de aparat si de numarul treptelor de filtrare. Aceasta este echivalentul a 2-3 bidoane de apa. Daca intr-un birou se consuma mai mult de aceasta cantitate pe luna, aparatul incepe sa se amortizeze si devine rentabil. In general intr-un birou se consuma zilnica 1-2 bidoane, cantitatea depinzand de numarul celor ce consuma apa precum si de alte conditii. In aceasta situatie veti face economie lunara de aproximativ 20-30 de bidoane de apa lunar, adica echivalentul a 200-300 de lei, deci in mai putin de un an apartul este amortizat. 

Sa nu mai punem la socoteala si alte avantaje care rezulta ca urmare a calitatii apei consumate: 

    Sanatate mai buna a angajatilorGustul mai buna al cafelei si al ceaiuluiNu sunt distruse aparatele de produs cafea, nu trebuie decalcifiateEliminarea riscurilor care apar la imbutelierea apei in bidoane refolosite.

Cu un istoric ce incepe in anul 1956 Aqua-Welt GmbH a fost propulsat de-a lungul anilor intre primele companii din domeniul tratarii apelor. Sistemele concepute de inginerii de la Aqua-Welt sunt mereu revolutionare si tin cont de ultimele cercetari din domeniul apei.Cu sediul in zona de unde izvoreste Salza, raul ce da apa orasului Viena, oras declarat in 2012 pentru a 4-a oara capitala cu cel mai bun nivel al calitatii vietii din lume, Aqua-Welt GmbH beneficiaza de cele mai bune conditii naturale si materiale care sa genereze o activitate deosebita in domeniu. Reprezentanta din Romania, infiintata in 2006 numara printre angajatii sai profesori, ingineri, manageri si economisti care doresc ca pe parcursul anilor sa conduca firma si marca Aqua-Welt in pozitia de lider national in sisteme de filtrare, incepand de la nivelul de uz casnic pana la nivelul de uz industrial.