Un nou spatiu neconventional deschis pe Str Jules Michelet nr 9 (zona Piata Romana)

BUCURESTI - 16 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

YAU CONCEPT s-a lansat oficial in data de 3 decembrie prin evenimentul “Stii ce simti” desfasurat la noul sediu al firmei din strada Jules Michelet nr. 9, Bucuresti (zona Piata Romana). In cadrul evenimentului a avut loc si spectacolul “Te iubesc? Te iubesc!” regizat de Chris Simion si pus in scena de actori de la teatrul D’Aya.

Un nou spatiu neconventional deschis pe Str Jules Michelet nr 9 (zona Piata Romana)

Cu ocazia lansarii au fost prezenti jurnalisti din zona de cultura, lifestyle si nu numai, parteneri, fosti si actuali clienti,in general oameni interesati sa promoveze si sa sustina arta si bunul gust.

Amenajarea noului sediu a fost gandita pentru a reprezenta cat mai bine sufletul atelierului YAU, sunt expuse produse personalizate in serie limitata marca YAU – obiecte de iluminat din materiale reciclabile combinate in moduri atipice, piese de mobilier, ceasuri, masti autentice venetiene si agende personalizate.

Yau isi doreste ca acest magazin concept sa fie deschis unui public cat mai larg si sa faciliteze interactiunea intre cei cu pasiuni comune legate de: design de produs, design de eveniment, design floral si nu numai. Este si vrea sa devina un punct de atractie in care sa fii stimulat si intrigat, sa iti faca placere sa revii periodic pentru a te intalni cu oameni cu pasiuni comune, pentru a revedea si vedea creatiile nonconformiste create de artistii Yau si partenerii sai, pentru a participa la evenimente cu bun gust.

Prin locatia sa foarte centrala (50 de metri de Bulevardul Magheru si Piata Romana) spatiul se poate constitui intr-o alternativa a spatiilor expozitionale si de intalniri existente putand gazdui evenimente legate de: lansari de carte, expozitii foto, expozitii de pictura, intalniri de afaceri, traininguri s.a.m.d. Pot fi organizate evenimente cu un numar de 45-50 de invitati.

Despre Sc Yau Concept SRL

YaU (You and Us) Concept este un studio care promoveaza un concept neconventional de design de eveniment si obiecte asociate. Atelierul YaU abordeaza creativ industria de organizare de evenimente si pune in scena concepte inovative pentru ocazii speciale, evenimente sociale si corporate.

Yau Concept se axeaza pe trei directii – Yau Concept (design de eveniment), Yau Shop (magazin fizic si online de promovare al creatiilor proprii precum si ale altor artisti) si Yau Flowers.

Atuurile ce individualizeaza YaU in domeniul in care activeaza sunt inovatia si viziunea diferita, nivelul inalt de personalizare al conceptelor, folosirea materialelor neconventionale si abordarea moderna si nonconformista.

Pentru relatii nu ezitati sa ne contactati.
CONDRAT IULIAN
Events Manager
YAU CONCEPT
0728189159
iulian@yau.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-yau-concept-srl/un-nou-spatiu-neconventional-deschis-pe-str-jules-michelet-nr-9-zona-piata-romana