Cursuri si ateliere de lucru pentru copii la Yellow Place

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Copiii au nevoie sa fie IUBITI, sa li se acorde INCREDERE, sa fie LIBERI sa traiasca experientele vietii, au nevoie de STIMULARE si au nevoie sa fie INVATATI

In spatiul special amenajat in cadrul locului de joaca Yellow Place organizam cursuri si ateliere de lucru: dans, teatru, desen, modelaj, muzica, origami. Copiii vor invata lucruri noi, isi vor dezvolta abilitatile, increderea in sine si in ceilalti, gindirea pozitiva, creativitatea, capacitatea de comunicare, dezvoltarea atentiei , a spiritului de echipa si cultivarea simtului estetic.
Pentru o abordare cit mai prietenoasa pentru copii am gandit un pachet special care sa contina 1 sedinta de curs si 1 ora de joaca, astfel incat acestia sa aiba o perceptie pozitiva asupra invataturii, combinind-o in mod placut cu joaca.
Coordonatorii cursurilor sunt profesori calificati din cadrul firmei Real Kids, cu experienta in activitatea didactica si in lucrul cu prescolarii si scolarii, cu distinctii in concursuri interne.
O data pe luna, sambata, pentru cei care participa la cursul de dans va propunem o ora de curs interactiv la care vor participa (vor dansa alaturi de copii) si parintii.
Pentru fiecare dintre grupele de virsta vom organiza clase de incepatori si de avansati.
Cursurile si atelierele se vor desfasura incepind cu data de 15 iunie 2009.
Detalii si informatii suplimentare gasiti pe www.loc-de-joaca.ro .
Va asteptam cu drag!

Despre SC Yellow Studio SRL

Yellow Place – loc de joaca si petreceri pentru copii se afla la etajul mall-ului Grand Arena din Berceni, Bd. Metalurgiei 12-18, sector 4, Bucuresti si este deschis zilnic intre orele 9,00-22,00.
Yellow Place – loc de joaca si petreceri pentru copii se afla la etajul mall-ului Grand Arena din Berceni, Bd. Metalurgiei 12-18, sector 4, Bucuresti si este deschis zilnic intre orele 9,00-22,00.
office@loc-de-joaca.ro