Forța echipei - Campania de promovare a culturii organizaționale RodBun

BUCURESTI - 18 iulie 2023

Comunicat tip General in Agricultura

Live site

Domeniul agribusiness-ului este unul dintre cele mai competitive și dinamice industrii din economia actuală. Cu toate acestea, pe plan local, sectorul se confruntă cu o provocare majoră - lipsa acută de personal calificat. Pe măsură ce tehnologia avansează și practicile agricole se modernizează, industria necesită o forță de muncă specializată, cu competențe tehnice și cunoștințe avansate în domeniul agricol. Conștient de această problemă, RodBun, al cincilea cel mai mare distribuitor de inputuri din România, și-a propus să abordeze această provocare prin intermediul unei campanii amplă de Employer Branding.

Weareyounger_rodbun

Weareyounger_rodbun

 Agricultura și fotbalul au multe valori comune, atât în teorie, cât și în practică. Am dorit să evidențiem faptul că agricultura implică performanță, profesioniști și un spirit de echipă puternic. 

Claudiu Ludosan

Împreună cu agenția We Are Younger, RodBun a inițiat o colaborare cu AGXecutive, lider în recrutare în sectorul agribusiness, pentru a atrage oameni noi în echipa sa. Astfel, s-a dezvoltat un proiect de recrutare amplu, unic în agribusiness-ul local, care a fost pus în aplicare printr-o abordare inovatoare: agricultura privită din perspectiva fotbalului, sportul de echipă preferat al românilor.

Povestea RodBun se bazează pe ideea de echipă și spirit de echipă. Fondatorii RodBun, Daniel Muntean și Alexandru Iancu, au dezvoltat afacerea lor pe baza acestor valori comune, inspirându-se din pasiunile lor principale: fotbalul și agricultura. Campania de recrutare a pus accentul pe această poveste a unei echipe de succes și a adus în prim-plan modul în care agricultura și fotbalul se aseamănă în ceea ce privește coordonarea, strategia și munca în echipă.

We Are Younger a creat o punte de legătură între fotbal și agricultură, adaptând elemente din fotbal la cerințele și valorile agribusiness-ului local. Terenurile agricole ale fermierilor au devenit terenuri de fotbal, iar sezoanele de joc au fost asimilate sezoanelor agricole de vânzări. Echipamentul de fotbal a fost personalizat cu un semn de întrebare în locul numărului și numelui jucătorului, punându-se accentul pe provocarea de a face parte din echipa RodBun și de a contribui la succesul agriculturii românești.

"Agricultura și fotbalul au multe valori comune, atât în teorie, cât și în practică. Am dorit să evidențiem faptul că agricultura implică performanță, profesioniști și un spirit de echipă puternic. Prin intermediul acestei campanii, am adus în atenția publicului nevoia de competitivitate și de diferențiere în agribusiness, precum și nevoia unei echipe unite de profesioniști care să ofere soluții și îndrumare în agricultură", a declarat Claudiu Ludoșan, Managing Partner We Are Younger.

Recrutarea și selecția candidaților potriviți pentru echipa RodBun au fost realizate de compania AGXecutive, specializată în acest domeniu. Prin intermediul acestei colaborări, s-a asigurat că profilurile cerute pentru agribusiness au fost identificate și selectate în mod corespunzător. Campania de recrutare desfășurată de RodBun și We Are Younger a avut drept scop atragerea candidaților potriviți prin evidențierea valorilor și provocărilor din agribusiness-ul local. 

Despre Younger SRL

Despre cele trei companii

Fondată în anul 2001 de către Daniel Muntean și Alexandru Iancu, RodBun este unul dintre cei mai mari distribuitori de inputuri agricole din România. Compania desfășoară activități în domeniul producției de semințe, producției agricole și distribuției de inputuri, oferind consultanță și servicii integrate fermierilor. Cu o echipă de peste 500 de angajați și o suprafață de peste 10.000 de hectare, RodBun este un lider în industria agribusiness-ului din România.
We Are Younger este o agenție de publicitate și branding cu experiență în domeniul agribusiness-ului. Echipa de specialiști ai agenției are în portofoliu proiecte de succes în colaborare cu companii din sectorul agricol, precum AGRICARTA, Adama, Norofert și Total Soft. We Are Younger se remarcă prin abordarea inovatoare și perspective fresh, aducând o nouă viziune în comunicarea agribusiness-ului din România.
AGXecutive este o companie specializată în recrutarea și selecția de personal pentru sectorul agribusiness. Cu o expertiză vastă în domeniu, AGXecutive oferă soluții personalizate pentru companiile din agribusiness, asigurând identificarea și selectarea candidaților potriviți. Fondată de Florin Constantin, AGXecutive este un partener de încredere pentru companiile din industria agribusiness-ului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-younger-srl/forta-echipei-campania-de-promovare-a-culturii-organizationale-rodbun