ANA MORODAN, CARMEN NEGOIȚĂ și ALBERTINA IONESCU au semnat pentru YVY BAGS cele mai HOT colecții de poșete ale acestui sezon

BUCURESTI - 28 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Cu o tradiție de peste 40 de ani în domeniul marochinăriei, YVY BAGS propune, pentru sezonul toamnă / iarnă 2015, trei colecții de poșete stylish, ce impresionează prin culori și texturi, prin materialele folosite, dar și prin designul spectaculos, ce ține cont de ultimele tendințe internaționale.

THE MORODANS FOR YVY BAGS - colecție toamnă iarnă 2015

THE MORODANS FOR YVY BAGS - colecție toamnă iarnă 2015

Gândite special pentru femeile moderne, pasionate de frumos, noile colecții de poșete îmbină perfect utilul cu plăcutul, căci poșetele, fie ele supradimensionate sau nu, în culori vibrante sau nude ori clasice impresionează prin liniile elegante, dar și prin atenția pentru detalii. Mai mult de atât, fiecare geantă poate deveni un accesoriu statement, putând fi dotată cu un concept unic pe piața din România și anume SMARTBAG – concept ce presupune echiparea poșetei cu încărcător pentru gadget și lumină LED.

Așadar, atunci când vei avea nevoie de un obiect din poșetă nu va mai trebui să pierzi minute în șir căutându-l, căci cu ajutorul luminii LED îl vei repera imediat. Mai mult de atât, încărcătorul pentru gadget îl poți utiliza pentru încărcarea telefonului ori a tabletei, Acesta are dimensiunea unei cutii cu pudră, astfel că nu va îngreuna poșeta, ci te va ajuta să fii mereu conectată la lumea virtuală, căci îți vei putea încărca gadget-urile în orice moment.

De asemenea, poșetele semnate YVY BAGS pot fi personalizate cu inițialele persoanei ce le poartă, devenind astfel accesorii cu totul și cu totul inedite, perfecte pentru a fi făcute cadou.

”THE MORODANS FOR YVY BAGS”, ”YVY BAGS by Carmen Negoiță”, ”Albertine's for YVY BAGS sunt numele celor trei colecții capsulă, ce au fost realizate în colaborare cu bloggerițele de fashion Ana Morodan și Carmen Negoiță, respectiv Albertina Ionescu, faimoasa prezentatoare TV.

”THE MORODANS FOR YVY BAGS” prezintă o colecție superbă de poșete structurate cu aer retro. Genți cu bandulieră ori plicuri chic, toate sunt perfecte pentru a fi incluse în ținutele de ocazie, căci impresionează prin croiul spectaculos, inspirat de anii '20, dar și prin culorile vibrante, ce conferă un plus de feminitate și senzualitate oricărei reprezentante a sexului frumos care mizează pe o astfel de comoară.

Colecția ”YVY BAGS by Carmen Negoiță” propune, în schimb, poșete business, dedicate femeilor de afaceri, dar și accesorii perfecte pentru a fi incluse în ținutele smart casual, cum ar fi rucsacul ori one shoulder bag. De asemenea, toate creațiile sunt puse în valoare prin liniile moderne și prin culorile superbe, ce au puterea de a domoli tristețea zilelor din sezonul rece.

Nu în ultimul rând, în colecția ”Albertine's for YVY BAGS” se regăsesc poșete supradimensionate ori plicuri elegante, toate fiind accesorii vedetă, ce pot fi incluse atât în ținutele office, cât și în ținutele de zi cu zi. De asemenea, aceste comori impresionează prin culorile tomnatice, precum verdele mustard ori griul clasic.

Descoperă minunățiile semnate YVY BAGS, pe www.yvybags.ro, dar și pe Facebook și Instagram.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, ne poți contacta pe office@yvy.ro

Despre YVY BAGS

YVY BAGS este o companie cu o traditie de familie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei, care s-a ridicat întotdeauna la cele mai înalte standarde calitative. Dragostea pentru această meserie nobilă, pasiunea pentru calitate, relația aproape personală cu femeile care folosesc produsele noastre au făcut ca YVY BAGS să se dezvolte de-a lungul timpului, devenind astfel un brand de încredere. YVY BAGS s-a impus pe piață prin calitate și un design atractiv al poșetelor de zi, al plicurilor de zi si celor de seară ce urmează întotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendințe internationale. Pielea și accesoriile fine folosite de YVY BAGS, gama largă de culori și texturi, eleganța și calitatea poșetelor executate manual satisfac și cele mai rafinate gusturi.