Ediţia din 2007 a catalogului internaţional Chambers Global, recomandă Zamfirescu Racoţi Predoiu în topul profesional al firmelor de avocatură din România, în domeniile 'Banking & Finance' şi 'Corporate/ Mergers & Aquis

BUCURESTI - 6 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ediţia din 2007 a catalogului internaţional Chambers Global, recomandă Zamfirescu Racoţi Predoiu în topul profesional al firmelor de avocatură din România, în domeniile 'Banking & Finance' şi 'Corporate/ Mergers & Aquisitions'.

De asemenea, catalogul internaţional Managing Intellectual Property (www.managingip.com) a clasat Zamfirescu Racoţi Predoiu pe primul loc în ce priveşte litigiile din domeniul proprietăţii intelectuale din România.

Chambers Global 2007, unul dintre cele mai reputate cataloage internaţionale, a listat Zamfirescu Racoţi Predoiu, pe unul din primele locuri în topurile „Banking & Finance” şi „Corporate/ Mergers & Aquisitions”, din punct de vedere al expertizei profesionale.

De asemenea, Chambers Global 2007 a listat trei dintre asociaţii societăţii, Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Cătălin Predoiu, în secţiunea „Leaders”, un clasament individual al avocaţilor din firmele listate în topuri, Zamfirescu Racoţi Predoiu fiind singura societate cu trei prezenţe în topul individual „Leaders”.

Conform Chambers Global 2007, fuziunea recentă dintre Călin Zamfirescu şi Asociaţii şi Racoţi – Predoiu, a dus la crearea unei echipe mai puternice, mai consolidate. Clienţii beneficiază de servicii integrate, putând fi asistaţi nu doar în proiectele de afaceri, ci şi în domeniul disputelor, practica din domeniul litigiilor fiind recunoscută de mulţi ca fiind cea mai bună de pe piaţă. Cu o echipă care a lucrat în multe proiecte importante din domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, precum şi al privatizărilor, pentru clienţi importanţi din ţară şi nu numai, Zamfirescu Racoţi Predoiu rămâne un 'jucător important' pe piaţa avocaturii din România.

Pentru ediţia din 2007, Chambers Global a condus mai mult de 6500 interviuri în peste 170 de ţări, pe o perioadă de 12 luni. Topurile au fost realizate pe baza unor criterii precum: abilităţile legale tehnice ale avocatilor, conduita profesională, abilitate şi perspicacitate în relaţiile cu clienţii, sârguinţă şi angajamentul demonstrate, precum şi alte calităţi pe care clienţii intervievaţi le-au considerat relevante.

Despre SCA Zamfirescu Racoti Predoiu

Zamfirescu Racoţi Predoiu a fost creată în anul 2005 prin fuziunea a două societăţi de avocaţi, Călin Zamfirescu şi Asociaţii şi Racoţi - Predoiu. Casele de avocaţi care au creat prin fuziune ZRP activează pe piaţa avocaturii din anul 1995 şi s-au remarcat mai întâi ca experţi în arbitraje, rezolvarea diferendelor, fuziuni şi achiziţii. Ulterior, şi-au extins experienţa în dreptul bancar, finanţări, piaţă de capital, concurenţă, energie, resurse naturale, insolvenţă, aviaţie şi telecomunicaţii. Astăzi, Zamfirescu Racoţi Predoiu furnizează servicii complete în toate domeniile dreptului comercial, fiind o societate specializată în fuziuni, achiziţii, arbitraje şi rezolvarea diferendelor, insolvenţă, bănci, energie şi resurse naturale.

Cătălin Predoiu
Asociat coordonator

e-mail: catalin.predoiu@zrp.ro
tel.: 021-311.05.17 (18)

catalin.predoiu@zrp.ro