Primul serviciu profesional de alertare pentru uituci! Email si SMS!

Cluj Napoca - 19 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Auto, Afaceri, Monden / Lifestyle

Live site

ALERTA QD.ro este un sistem gratuit de alertare care te ajuta sa-ti organizezi agenda si-ti trimite remindere oricand si ori de cate ori doresti pe email sau mobil. Comod si eficient! In felul acesta nu vei mai uita nimic!

Primul serviciu profesional de alertare pentru uituci! Email si SMS!
 Este fantastic sa-ti aminteasca cineva de momentele importante prin SMS si email. QD.ro este minunat! 

Echipa QD.ro

QD.ro a fost lansat cu scopul de a veni in sprijinul celor care nu mai reusesc sa tina pasul cu ritmul alert al vietii.

A fost conceput ca un sistem intuitiv si comod, usor accesibil tuturor care sa se plieze pe nevoile celor mai multi dintre noi. Informatii de tot felul ne bombardeaza din toate directiile, iar memoria este supusa constant unui efort de prelucrare, analiza si selectare a datelor, pastrand doar pe cele care sunt imediat relevante.

Totusi, multe ar putea fi utile, daca s-ar gasi o metoda de a le retine pe toate, fara a aglomera programul zilnic.

In acest sens QD.ro iti usureaza programul zilnic preluand din sarcina si stresul de a-ti aminti de termene limita, scadente, evenimente sau zile de nastere.

E ca si cum ai avea secretara ta personala! Alerta qd.ro!

Pentru cei care sunt mereu pe fuga si le e mai la indemana telefonul, am conceput pachetul Premium cu 50 SMS-uri, care trimite alertele si pe SMS. Cu doar 2 euro utilizatorul isi tine sub control agenda zilnica si se poate organiza in asa fel incat sa nu rateze nici un eveniment important.

Eliberati-va memoria si usurati-va viata!

Despre scala assistance srl

Serviciile furnizate de site-ul QD.RO sunt asigurate de SCALA WEB SRL cu sediul în Cluj Napoca, Str. Vanatorului Nr. 20A/2 înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/1902/2013; Cod unic de Înregistrare Fiscală 31786391; Telefon/Fax: (004) 0364.109.959; Telefon: (004) 0724.490.990

Taguri: evenimentealertamemorie