Rovinieta online - rapid si simplu

Cluj Napoca - 17 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Roviniete.ro - cel mai mare website de roviniete online - anunta un nou format mult mai ergonomic si traducerea site-ului in 7 limbi straine: engleza, germana, italiana, maghiara, turca, rusa si bulgara.

rovinieta

rovinieta

 Nu putem cere autostrazi fara sa platim rovinieta!  

Dan Ciceu, Director General Scala Assistance

Roviniete.ro este cel mai popular website de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) respectiv taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.

Cât costă rovinieta?

Legislație - rovinieta la zi!

Servicii specializate pentru companii!

Pe Roviniete.ro poti afla!

Site-ul Roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România - așa numita rovinieta. Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

Gratuit avizarea expirarii rovinietei dumneavoastra!

Fiti fara grija!

Nu veti ramane niciodata descoperit deoarece veti fi instiintat de catre noi intotdeauna, inainte ca rovinieta sa expire - prin email sau telefonic. In acest fel nu riscati sa fiti amendati pentru neplata rovinietei.

SCALA ASSISTANCE - autorizata de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA (C.N.A.D.N.R.) - pune la dispoziția utilizatorilor de drumuri din România cea mai facilă modalitate de achitare a tarifelor de utilizarea rețelei de drumuri naționale din România - rovinieta electronică.

Despre scala assistance srl

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul în Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13 înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/3206/2005; Cod unic de Înregistrare Fiscală RO 17929585; Bancă Unicredit Tiriac Bank SA; Cod bancă BACX; Cont IBAN RON RO 07 BACX 0000 0045 3671 9000 ;Cont IBAN EURO RO 93 BACX 0000 0045 3671 9004; SWIFT CODE BACXROBU; Telefon/Fax: (004) 0364.115.646; Telefon: (004) 0732.773.773

Taguri: rovinietarovigneta