Lansare: Noua imagine a ghidului TV “Oblique TV Magazin”

BUCURESTI - 2 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

RMG Connect organizeaza evenimentul de lansare

Lansare: Noua imagine a ghidului TV “Oblique TV Magazin”

Noua imagine a "Oblique TV Magazin" a fost lansata pe 20 octombrie printr-un eveniment organizat de Oblique Media in colaborare cu agentia de BTL RMG Connect la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti.

Ghidul TV apare bilunar si este distribuit unui numar de 100.000 de cititori. "Desi ghidul nostru este gratuit, nu vom face compromisuri in privinta calitatii", spune Adela Vranceanu, PR Director Oblique Media.

Agentia BTL, RMG Connect, a organizat evenimentul de deschidere. Cei peste 350 de oaspeti, covorul rosu de la intrare, spectacolele de sunete si lasere, dublate de show-ul celor doi Carcotasi (Huidu si Gainusa), prezenta Primului Ministru Tariceanu, alaturi de multe alte persoane din industria showbiz-ului, moda, arta, marketing si publicitate – toate acestea – au transformat lansarea intr-un eveniment de neuitat.

Conceptul creat de RMG Connect anunta noua imagine si pozitionare a ghidului, care, prin continut si calitate vizuala, va deveni pentru cititor poarta catre inima showbiz-ului.

Coordonatorii proiectului au fost: Serge Celibidache – fondator "Oblique TV Magazin", Adela Vrinceanu – PR Director Media, Radu Macovei – Editor in Chief, Claude Olive si Ionut Macovei – Managing Partners din partea Oblique Media. Echipa de la RMG Connect a fost: Dragos Ioana – Project Manager, Viorel Stan – Account Manager, Oana Brasoveanu – PR Coordinator si Eugen Teodorescu – Field Manager.

RMG Connect este divizia BTL a agentiei de publicitate Scala JWT si face parte din reteaua internationala Relationship Marketing Group Connect ce numara 33 de agentii in 21 de tari.

Despre SCALA JWT

Scala JWT a fost creata in 1996 si face parte din reteaua JWT, care este cel mai mare grup de comunicare din lume, prezent in 87 de tari.

Oana Brasoveanu
PR Officer Scala JWT
T: 40.21.2241460
oana.brasoveanu@jwt.com