4 Beneficii aduse de usile de garaj sectionale Practix

BUCURESTI - 18 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Usile de garaj ale firmei Practix se potrivesc in proportie de suta la suta, iar siguranta acestora a fost testata si certificata de teste riguroase. Ele sunt executate conform unui sistem de management al calitatii ridicat si respecta toate cerintele normelor europene.

Usile de garaj ale firmei Practix se potrivesc in proportie de suta la suta, iar siguranta acestora a fost testata si certificata de teste riguroase. Ele sunt executate conform unui sistem de management al calitatii ridicat si respecta toate cerintele normelor europene.

            Iata 4 beneficii aduse de aceste usi Practix.

Usile sectionale se potrivesc mereu si economisesc spatiu. Acestea se deschid vertical, raman sub tavan si economisesc spatiu. Multumita acestui principiu de constructie, ele ofera un spatiu maxim pentru parcarea in interiorul si in fata garajului. Mai mult, usile sectionale pentru garaje se pot monta in orice garaj, ofera o latime de trecere mai mare si sunt etansate optim. Asadar acorda-ti acest confort. Intra mai comod in garaj si dispune de mai mult spatiu in fata garajului, dar si in garaj.Usile de garaj Practix sunt adaptabile la orice situatie constructiva, iar forma deschiderii garajului nu are nicio importanta. Asa ca, nu conteaza daca este dreptunghiulara, taiata oblic, sub forma de bolta sau de arc de cerc, ousa sectionala se potriveste intotdeauna.Usile Practix ofera o latime mai mare de trecere. In cazul usilor basculante mai vechi, intrarea si iesirea din garaj sunt adesea chestiuni de milimetri. Latimea de trecere a usilor sectionale, poate fi mai mare cu pana la14 cm si permite parcarea confortabila chiar si a autoturismelor moderne late si a autovehiculelor de teren.Usile Practix beneficiaza de etanseitate pe toate laturile. Acestea au garnituri de etansare cu elasticitate remanenta, rezistente la intemperii, dispuse pe toate cele patru laturi ale usilor sectionale, tin vantul, ploaia si zapada departe de garajul tau. Se vor monta etansari intermediare de calitate superioara intre elementele usilor pentru a adauga un plus izolatiei termice. Garnitura pardoselii din cauciucul profilat voluminos acopera chiar si cele mai mici denivelari, in timp ce garniturile optionale pentru pardoseala cu fante sau grile pentru aerisire in sleturi asigura o ventilare suficienta.

            In concluzie, Practix iti ofera o performanta durabila multumita solutiilor tehnice deosebite si a unui sistem de asigurare a calitatii lipsit de orice compromisuri.

            Viziteaza site-ul nostru si consulta oferta Practix de usi de garaj sectionale. Ia acum legatura cu unul dintre consultantii nostri. 

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre