Accente vintage intr-un camin modern

BUCURESTI - 31 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Esteticul face parte din viata oricui. El este cel care ofera o stare de bine, imbina la visare si incarca cu energii pozitive

Esteticul face parte din viata oricui. El este cel care ofera o stare de bine, imbina la visare si incarca cu energii pozitive. Clasicul a fascinat din totdeauna atat din punct de vedere al operelor de arta si al geniilor pe care le-au avut acelor timpuri, cat si in materie de arhitectura si stil de amenajare interioara. Este adevarat sa frumosul cucereste, insa astazi se pune mare pret si pe confort. Tanarul cuplu brasovean Ioana si Bogdan au constientizat acest lucru. De aceea, au ales sa isi mobileze si accesorizeze cochetul apartament de la poalele Tampei imbinand elementele moderne cu cele vintage. Chiar daca ferestrele au o arhitectura impresionanta, tinerii nu s-au sfiit sa le protejeze cu rulouri exterioare.

Avand in vedere temperaturile din timpul iernii cu care trebuie sa se confrunte uneori, era de asteptat ca vor lua in calcul o masura care sa le reduca cheltuielile si sa le sporeasca confortul. Acest camin vesel fascineaza prin subtilitatea detaliilor si maiestria cu care designerii au transpus prin forma si culoare visul celor doi tineri pasionati de clasic, dar dependenti de modernism. Fuziunea dintre elementele vintage si cele contemporane transmit pana la cel mai mic detaliu un aer cald, primitor si te transpun intr-o stare de visare.

Nu au vrut sa riste ca totul la suprafata sa arate excelent, insa aproape lipsit de utilitate, de aceea, au ales sa profite de ceea ce societatea moderna le pune la dispozitie. Perdelele transparente lasa casa sa fie inundata de razele de lumina ale sorelui, insa, uneori acestea incalzesc foarte mult interioarele. Pentru a indeparta acest efect au ales sa le decoreze cu rulouri exteriaore. Astfel, au parte de luxul unei epoci apuse si protectia si utilitatea celei prezente.

Nu a fost usor sa coordoneze totul si sa obtina rezultatul final, insa cu multa imaginatie, rabdare si perseverenta au reusit sa transforme un apartament banal intr-o adevarata oaza de liniste si placere. Iar datorita sistemelor de rulouri exterioare acestia au parte de liniste, intimitate si mai ales de tot confortul la care visau. Aparatul de aer conditionat ar fi stirbit imaginea de ansamblu, insa  rulourile s-au incadrat perfect, mai ales ca se afla amplasate afara.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre