Afla aici ce avantaje iti ofera un sistem de automatizare porti cu motoare ingropate

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Prin specificul elegant al portilor utilizate in mediul rezidential se impune utilizarea de automatizari care sa se incadreze in structura arhitectonica. Pentru o solutie comoda si estetica alege sistemul de automatizari porti batante cu motor ingropat.

Prin specificul elegant al portilor utilizate in mediul rezidential se impune utilizarea de automatizari care sa se incadreze in structura arhitectonica. Pentru o solutie comoda si estetica alege sistemul de porti batante ">automatizari porti batante cu motor ingropat.

Tehnologia a favorizat aparitia si dezvoltarea automatizarilor care nu influenteaza stilul si designul portilor, oferind o mobilitate silentioasa a acestora. Avantajul major pe care acest tip de sistem de automatizare il ofera utilizatorilor este acela ca nu se afla la vedere. Motorul fiind ingropat nu va modifica cu nimic aspectul estetic al portii nici in interior, dar nici la exterior.

Un alt avantaj pe care acest model de automatizare vi-l ofera este acela ca se preteaza la orice tip de poarta batanta avand 3 tipuri constructive care permit unghiuri de deschidere de pana la 180°.

Automatizarea portilor se face cu motoare ingropate Nice Metro.

In ce consta acest sistem Nice Metro?

Nice Metro este un sistem ingenios de automatizare pentru porti batante cu canate de pana la 3,5 m si montare ingropata. Acest sistem este recomandat, mai ales portilor care se deschid la exterior.

Automatizarea cu motoare ingropate este cea mai eleganta solutie atunci cand doresti sa pui in valoare intrarea. Armonizeaza perfect cu un design elegant si da un plus de stil locuintei tale.

O astfel de instalatie de automatizare porti se distinge de celelalte modele prin rezistenta materialelor si tratamentele speciale care garanteaza o rezistenta marita la coroziune si o functionare perfecta in timp, chiar si in conditiile meteorologice dificile.

Acest model de automatizare beneficiaza atat de transport, cat si de montaj gratuit, iar garantia produsului este de 5 ani.

Avantajele acestui sistem:

-          Este o solutie practica si comoda pentru ca usa se deschide fara a fi nevoit sa cobori din masina, mai ales atunci cand afara ploua sau ninge.

-          Reprezinta o solutie eleganta ce ofera un plus de stil designului intrarii, dar si al locuintei.

-          In cazul intreruperii curentului elecric functioneaza cu baterii.

-          Este dotat cu o carcasa anti-soc.

-          Te ajuta sa economisesti timp atunci cand esti nevoit sa pleci in graba.

Caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie si prin stabilitate in timp, sistemele de automatizari porti previn producerea accidentelor specifice sistemelor neautomatizate. Daca nu te-ai convins de avantajele unui sistem de automatizari, intra pe www.practix.ro si cere mai multe detalii!

                                                 

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre