Alege securizarea spatiilor comerciale cu grilaje metalice

BUCURESTI - 16 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Grilajele metalice sunt solutia perfecta pentru inchiderea si securizarea unor spatii mari si sunt mai practice decat alte mijloace si mult mai rezistente in timp.

Grilaje pe Scharx.ro

Grilaje pe Scharx.ro

 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Grilajele metalice sunt solutia perfecta pentru inchiderea si securizarea unor spatii mari si sunt mai practice decat alte mijloace si mult mai rezistente in timp. Scharx .ro iti ofera o varietate de grilaje potrivite pentru tot felul de spatii si intrari, precum spatii comerciale sau rezidentiale, realizate din materiale de calitate.

In functie de spatiul pe care doriti sa il securizati, puteti alege din mai multe modele de grilaje precum: grilaje cu lamela plina, cu lamela perforata, grilaje tip retea romb si tip caramizi. Toate tipurile pot fi actionate atat manual cat si telecomandat, se pot vopsi in toate culorile din gama Ral si nu depasesc greutatea de 8,5 kg/mp. De asemenea, ele iti mentin incaperea aerisita , protejand deopotriva si interiorul ei.

Pretul unor grilaje mobile este unul destul de mic in raport cu avantajele pe care le ofera dar si a calitati lor, totodata montajul realizat de un personal specializat este inclus in pret. Un montaj corect inseamna o durata de viata  mai lunga a grilajelor metalice si trebuie neaparat realizat de cei care produc grilaje metalice pentru ca ei stiu cel mai bine ce riscuri vin odata cu producerea unui montaj gresit.

Compania noastra pune pe primul plan necesitatile clientilor, astfel ca noi suntem cei mai atenti la detalii si la dorintele dumneavostra.

Pentru comenzi vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799

Despre Kondor InvestScharx.ro face parte din comapnia Kondor Invest, care aluat nastere in anul 2003 si s-a impus pe piata din Romania ca fiind o companie performanta, de incredere, care ofera servicii si produse la standarde calitative europene.