Alege solutiile de grilaje pentru a proteja eficient spatiile comerciale

BUCURESTI - 29 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Inchiderea spatiilor comerciale necesita solutii eficiente care sa confere protectie maxima, usurinta in exploatare si rezistenta in timp.scharx.rova pune la dispozitie solutii de protejare a spatiilor comerciale reprezentate degrilajede mai multe tipuri.

Inchiderea spatiilor comerciale necesita solutii eficiente care sa confere protectie maxima, usurinta in exploatare si rezistenta in timp. scharx.ro va pune la dispozitie solutii de protejare a spatiilor comerciale reprezentate de grilaje de mai multe tipuri.

Spatiile comerciale au nevoie de sisteme de protectie foarte rezistente cu o indelungata functionare si cu posibilitatea de a fi manevrate foarte usor. Securizarea acestor spatii trebuie sa se realizeze eficient si inteligent. Diferitele tipuri de produse fabricate si comercializate de catre compania noastra, va pun la dispozitie o gama larga de modele de grilaje, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de alegeri optime.

 Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, compania Scharx.ro va ofera grilaje ce pot fi actionate atat manual cat si electric cu telecomanda. Produsele noastre sunt confectionate din materiale calitative, gradul acestora de rezistenta fiind garantat prin numeroasele certificari.

 Va oferim grilaje mobile si grilaje metalice la preturi avantajoase, compania noastra dorind sa satisfaca cele mai riguroase exigente in ceea ce priveste calitatea. Noi oferim beneficii pe termen lung si servicii personalizate, tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor.

 Pentru mai multe detalii despre grilaje sau despre alte produse realizate si comercializate de compania noastra, va invitam sa accesati site-ul nostru www.scharx.ro. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Despre Kondor Invest

Compania Scharx trateaza cu profesionalism fiecare client si fiecare comanda. Firma si-a inceput activitatea in anul 2009, de atunci imbunatatind in continuu procesul de productie si calitatea executiei produselor. Garantia prin care sunt certificate produsele noastre dovedeste calitatea acestora si standardele ridicate ale companiei.