Automatizari porti – solutiile inteligente pentru o viata confortabila

BUCURESTI - 29 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Sistemele deautomatizariporti reprezinta solutia eficienta pentru parcarea autoturismului in conditii de maxima siguranta si confort.

Automatizari porti – solutiile inteligente pentru o viata confortabila
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Sistemele de automatizari porti reprezinta solutia eficienta pentru parcarea autoturismului in conditii de maxima siguranta si confort. Scharx. ro va ofera sisteme profesionale de automatizari, ce pot fi realizate atat pentru portile batante, cat si pentru cele culisante.

Automatizarea portilor de garaj este un proces modern de convertirea a vechilor porti de garaj in cele mai practice si functionale elemente. Cu ajutorul sistemelor automate, dumneavoastra veti putea sa actionati foarte usor poarta garajului. Astfel, automatizarea portilor contribuie semnificativ la usurarea activitatilor cotidiene.

Indiferent de vremea de afara, dumneavoastra veti putea parca automobilul in conditii de siguranta si confort. Solutiile de automatizari porti confera o protectie suplimentara garajului, sistemele de inchidere fiind foarte eficiente si totodata sigure.

Montarea acestor sisteme este posibila atat in cadrul portilor batante cat si a celor culisante. Mai mult, nu conteaza daca portile sunt vechi sau noi, flexibilitatea de montaj a sistemelor fiind foarte mare.

Solutiile de automatizari porti batante sau automatizari porti culisante trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru o functionare usoara si pentru rezistenta in timp. De aceea, compania noastra va ofera produse si servicii realizate la standarde europene de profesionalism, totul pentru o cresterea continua a gradului de incredere si satisfactie fata de compania noastra.

Despre Kondor Invest

Compania Scharx trateaza cu profesionalism fiecare client si fiecare comanda. Firma si-a inceput activitatea in anul 2009, de atunci imbunatatind in continuu procesul de productie si calitatea executiei produselor. Garantia prin care sunt certificate produsele noastre dovedeste calitatea acestora si standardele ridicate ale companiei.