Care Sunt Preturile Estimative Pentru Rulourile Exterioare De PVC

BUCURESTI - 8 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Rulourile exterioare din PVC au preturile mai mici decat cele din aluminiu si sunt mai recomandate locuintelor private, unde nevoie de securitate nu este atat de mare ca in cazul corporatiilor care pastreaza secrete importante in birourile lor

Rulourile exterioare din PVC au preturile mai mici decat cele din aluminiu si sunt mai recomandate locuintelor private, unde nevoie de securitate nu este atat de mare ca in cazul corporatiilor care pastreaza secrete importante in birourile lor. Dar aceasta nu inseamna ca rulourile din PVC nu ofera siguranta necesara oricarui individ; ele sunt create din materiale rezistente, sunt acoperite de folii izolatoare si pot lucra in colaborare cu un sistem de supraveghere a casei pentru o securitate sporita.

 

Daca sunteti interesati de rulouri exterioare pret, aflati ca pretul pentru astfel de rulouri se poate calcula in mai multe moduri. Daca sunteti comerciant si doriti sa revindeti rulourile dupa achizitie, sunteti cu siguranta interesat de cumpararea unui numar mare de rulouri. Astfel, veti beneficia de reduceri, iar pretul rulourilor va fi pe metru patrat. In cazul in care vreti sa luati doar 4-5 rulouri pentru locuinta dumneavoastra, veti plati pretul pe rulou, care la randul sau, este influentat de marimea ruloului.

 

Ca si exemple de rulouri exterioare pret, va putem spune ca la o cantitate de minim 200 metri patrati de rulouri, puteti sa negociati un pret de 250 RON pe metru patrat, in timp ce daca sunteti un cumparator individual, puteti sa cumparati un rulou de PVC la pretul de 270 RON (un rulou avand dimensiunea de 800 x 1200 mm). Cu alte cuvinte, pretul pentru cei care cumpara rulouri la metru patrat este putin mai scazut, datorita faptului ca se stie ca acele persoane care cumpara in acest mod sunt de fapt comercianti, iar acestia sunt interesati de achizitia a foarte multe rulouri, nu doar a unuia.

 

Pretul unui rulou de PVC poate sa fie mai mare in cazul in care cumparatorul doreste ca ruloul sa aiba o forma mai diferita (de exemplu rotunda) sau sa fie vopsit in alt fel decat cum il vinde producatorul.

 

In afara de pretul de achizitie a ruloului, trebuie sa mai platiti si montajul, si cateodata si masuratorile care sunt facute de o echipa de specialisti care vin la fata locului si masoara exact dimensiunile ferestrei sau usii unde cumparatorul doreste sa monteze rulouri exterioare. Pentru rulourile de PVC, montajul este in jur de 120 RON pe rulou, indiferent de dimensiunea ruloului. In plus, daca se doreste ca rulourile sa fie actionate electric, cumparatorii vor mai plati si o suma cuprinsa intre 200-800 RON, in functie de producatorul motorului. O data facute aceste investitii, locatarii unei case ce prezinta rulouri exterioare vor simti efectele pozitive si nu isi vor mai aminti de costuri.

Vezi mai multe pe: www.scharx.ro

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre