Care tip de usi de garaj este mai aspectuos?

BUCURESTI - 8 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

De nenumarate ori am intalnit expresia “gusturile nu se discuta”. Pe de alta parte, exista domenii, obiecte, situatii in privinta carora lucrurile sunt clare.

De nenumarate ori am intalnit expresia “gusturile nu se discuta”. Pe de alta parte, exista domenii, obiecte, situatii in privinta carora lucrurile sunt clare. Nu neaparat datorita parerilor avizate si probate, care indica un trend in cadrul pietei, dar datorita unor caracteristici si detalii care diferentiaza clar produsele intre ele, cel putin la nivel estetic.

Un astfel de caz il constituie usile de garaj sectionale, care se afla in topul listei de preferinte ale clientilor romani si nu numai. Ce anume ca acest tip de usi de garaj sa fie preferat celorlalte doua – cele tip rulou si cele basculante? In primul rand, este vorba despre designul usilor sectionale. Prin comparatie cu celelalte 2 tipuri de usi de garaj, de tip rulou si basculante, cele sectionale au un design mult mai placut, fiind realizate din panouri. La Practix, varietatea de modele - panou liniar, casetat, plan sau cu o dunga pe mijloc – este benefica pentru orice tip de design architectural.

De asemenea, gama coloristica mare, in orice nuanta a paletarului RAL, le recomanda drept cea mai buna alegere pentru fiecare casa. Un alt argument pentru alegerea usilor de garaj sectionale il constituie materialele si componentele de calitate superioara, precum otelul galvanizat, care ii confera un aspect foarte placut. Un al treilea argument care contribuie la caracterul estetic deosebit al usilor de garaj sectionale il reprezinta posibilitatea de actionare de la distanta, pe baza de telecomanda. Iar optiunile de dotare cu ferestre sau panouri vitrate, care permit patrunderea luminii naturale in interior, sporesc efectul vizual pozitiv asupra aspectului general al usii de garaj.

De asemenea, usii sectionale ii poate fi adaugata o usa pietonala, cu rol estetic si utilitar, deopotriva. Nu in ultimul rand, deschiderea si inchiderea usilor de garaj sectionale este foarte silentioasa si se realizeaza vertical, prin culisare in paralel cu tavanul. Au astfel o contributie majora si la eficientizarea spatiului din interiorul sau din exteriorul garajului.

Alegeti solutia de inchidere cu cele mai bune caracteristici de design, optand pentru un brand care va poate asigura garantia si serviciile optime. Brandul Practix este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri care comercializeaza usi de garaj sectionale.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre