Carucioare 3 in 1 Recomandate

BUCURESTI - 10 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Orice carucior, fie el 3 in 1 sau simplu, are suruburi, piese care se pot desprinde cu usurinta

 Va recomandam sa fiti foarte atenti cand asamblati caruciorul, daca o faceti dvs, pt ca bebelusii pot trage de acele suruburi, daca nu sunt prinse bine. In afara pericolului de a le inghiti, si stabilitatea caruciorului poate fi afectata. De aceea este de preferat sa cumparati un carucior deja asamblat si astfel veti avea siguranta lucrului facut de specialisti.

De altfel, carucioarele vin cu instructiuni de folosire exact ca un televizor sau calculator, tocmai din acest motiv, pentru ca unii parinti prefera sa stranga caruciorul atunci cand prefigureaza ca nu il vor folosi pentru o buna bucata de timp, de exemplu intr-o perioada geroasa de iarna.

Carucioarele 3 in 1 nu numai ca vin cu mai multe accesorii decat carucioarele simple, care nu contin scaun auto, cosulet si altele, dar se si pot transforma in carucioare pentru plimbari in parc sau carucioare care se pot pune imediat pe pozitie in cazul in care este nevoie urgenta de a iesi din casa cu copilul. Prin anumite huse si sisteme care se pot prinde de carucior puteti sa ii asigurati copilului confortul de a dormi linistit in timpul unei plimbari in oras, si de asemenea puteti sa iesiti in doar cateva secunde cu copilul, in cazul unei urgente care nu necesita un anumit acoperis sau anumite manere, ca in cazul unei plimbari de relaxare.

Despre Kondor Invest

Sc.nichiduta trading.srl importator radio flyer in romania