Carucioare 3 in 1 si caracteristicile lor

BUCURESTI - 12 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Carucioarele 3 in 1 au cateva caracteristici care sunt identice, indiferent de marca de fabricatie.

 Daca vreti ca ele sa provina de la firma X sau Y, este dorinta dvs, dar ele sunt in mare masura la fel. Un carucior 3 in 1 include urmatoarele: un carucior normal, de cele mai multe ori sport, gata in orice moment pentru deplasare, un landou si un cos/scaun auto.

Caracteristicile caruciorului constau in aceea ca sasiul este din aluminiu, pentru a oferi protectie copilului, dar si pentru ca aluminiul este un metal foarte prietenos, bun conducator de caldura (spre deosebire de altele care nu lasa copilul sa se incalzeasca atunci cand este cazul), spatarul este reglabil si bara de protectie, detasabila. Multe carucioare vin cu o copertina detasabila, dar nu toate. Fiti atenti sa alegeti numai acele carucioare care contin aceasta caracteristica. Unele carucioare au de asemenea si un cos pentru accesorii, unde mamicile isi pot plasa toate lucrurile marunte, necesare copilului.

Un landou care este inclus in carucioarele 3 in 1 este un landou normal. Nu exista diferenta fata de landourile care se cumpara separat. Din acest motiv, caracteristicile acestuia sunt aceleasi cu ale unui landou obisnuit: este recomandat noilor nascuti pana la 10 kg, se fixeaza pe carucior, are un maner pentru transportare si un saculet pentru picioruse, recomandat a se folosi iarna.

Cosul auto trebuie sa fie neaparat omologat. El include o centura de siguranta, are maner ajustabil, copertina detasabila, husa pentru picioare si pernita reductoare. De asemenea, trebuie sa corespunda standardelor ECE R44/04.

Despre Kondor Invest

Importator oficial cangaroo in romania nichiduta.ro